Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Értelmes, erős és kulturált...

Értelmes, erős és kulturált dízelmotorok?

Figyelt kérdés

Amik nem hullanak szét, és semmi bajuk nem jön elő időben történő olaj- és szűrőcsere, illetve vezérlés cserék mellett? Magyarán ha 300 ezerrel megveszi az ember akkor még 100 ezret elmegy hetente behaló alkatrészek nélkül?

És lehetőleg nem az 1.9 TDI... Nem akarok a papucsos, mackónadrágos kopasz, alacsony de köpcös tetovált tesók, illetve a csajozni képtelen de autóval villantani kívánó szemüveges hardtechnos suhancok, a kocsiból karkilóbálós telepi okosok közé tartozni... Nem, köszönöm.

És amikben nincs se részecskeszűrő de legalább csak kettőstömegű, mint hibaforrás?

Ezek csak gyenge épp hogy guruló 100 lóerő alatti kisköbcentiseknél vannak?

1.4 hdi az oké, hogy ha karban van tartva akkor nagyon sokat elmegy, cserébe nem megy.

2021. máj. 13. 11:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Meg a Cromába. Lehet is kapni 1 millió alatt, jól is néz ki (relatíve), de hát "olasz". Nem volt még olasz autónk, nem is vezettem, de sok jót nem olvasni róluk. Elektronika jó franciás.
2021. máj. 13. 12:45
 12/23 anonim ***** válasza:
19%
Talán az egyetlen ilyen motor a honda 2.2-es dízele.
2021. máj. 13. 14:17
 13/23 anonim ***** válasza:

"Nem azzal van a baj hogy 200 ezer km-enként cserés, hanem hogy az előző tulaj azért adja el, mert lassan jönnek a nagy kiadások. És nem én akarom fizetni, meg meginni a levét..."

Akkor neked az új autó való, szalonból. Az autókat (legtöbbször) nem azért adják el mert olyan faszák, csak kell egy nagyobb mert jött a gyerek, vagy külföldre költöznek, vagy hasonlók. Igen, vannak ilyen esetek is, de tizedannyi mint ahány hirdetéshez ezt írják. Ha egy autó megbízható, nincs lelakva, elmegy még sok évet nagyobb kiadás nélkül biztosan, jól is fogyaszt, azt nem adják el a legtöbben.

"És amikben nincs se részecskeszűrő de legalább csak kettőstömegű, mint hibaforrás?"

Ilyet a közlekedési múzeumban találsz, esetleg veteránautós klubokban.

"És lehetőleg nem az 1.9 TDI... Nem akarok a papucsos, mackónadrágos kopasz, alacsony de köpcös tetovált tesók, illetve a csajozni képtelen de autóval villantani kívánó szemüveges hardtechnos suhancok, a kocsiból karkilóbálós telepi okosok közé tartozni... Nem, köszönöm."

Megnyugtatlak, ez más márkánál is megvan. És egyébként nem a motortól függ, hanem az autótípustól inkább, ha már valamire rá akarjuk húzni mindenképpen. A golf 4 nem csak TDI-vel, hanem benzinmotorral is "suhanc" autó a te felfogásod szerint, de TDI volt pl. a VW csoport egyterüiben, vagy a new beetleben is, azokat senki nem azonosítja az általad leírt réteggel. Szóval ez típus függő, nem motor.

2021. máj. 13. 14:52
 14/23 A kérdező kommentje:

VW csoport egyterűiben ugyanazok az alakok ülnek... Legalábbis a lelakott otromba németből frissen behozott romokban. Egytől egyig 1.9 TDI-k. Az nem baj hogy lóg a bele, de egykilenc.

Nem tudom miért baj az ha valaki mást akar.

#13 az a baj sajnos, hogy a 2.2-es dízeleket feleáron adják mint a benzineseket. Ennek oka van, és a legtöbbször megint csak, nem az értelmiség árulja, pl. facebook-on... eddig egy épkézláb példányt nem láttam, és hirdetőt se. De tényleg. Sáros udvaron feszít a koszos, rozsdás Avensis, és valami rikárdó hirdeti.

2021. máj. 13. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Azért az nem semmi hogy kizársz egy motortípust a többi felhasználó miatt.Attól mert van sok idióta aki ezt használja neked nem kell neked olyannak lenni,pont nem érdekel senkit hogy TDI-d van ha amúgy normálisan viselkedsz.Magadnak vegyél autót,ne a szomszédnak
2021. máj. 13. 15:24
 16/23 A kérdező kommentje:

Gondoltam rá igen, hogy veszek valami Skoda Octaviát, de az is olyan mint a B5.5 Passat, ugyanazok ülnek benne, szóval valahogy nem vonz...

Más az amikor 10 évest vagy fiatalabbat látok, természetesen azokat pályázni veszik normális emberek. De olyan korúra nekem most nem igazán telik.

2021. máj. 13. 15:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Ember miért érdekel az hogy másik autóba ki ül?Még mindig a szomszédnak meg ismeretlen embernek akarsz venni autót!

Lejjebb kéne adni az igényekből amúgy.Olyan ~15 éves dízel kell amiben lehetőleg ne romoljon el sok minden,legyen erős,tisztességes polgár használja csak,ne fogyasszon sokat ja és emellett drága se legyen.Sokat akarsz kevés pénzből,valahol komprumisszumot kell kötni.

Neked az 1.9 TDI lenne a legmegfelelőbb(a normális példányok persze),de azzal együtt kell élned hogy sok,az intelligenciát csak távolról ismerő egyén használja.Ami téged abszolút semmiben nem érint.

2021. máj. 13. 16:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha igazán megbizható dízelt akarsz, akkor barátkozz meg az 1.9 TDI vagy PD TDI gondolatával.

Egyrészt nem az a lényeg, hogy a többi kocsiba ki ül, másrészt ezek az átlalad emlitett emberek nem azért veszik ezeket mert 1.9 TDI, hanem mert :Ajudi á6" és az olyan menő...

2021. máj. 13. 19:21
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom hol élsz te, hogy ugyanazok az alakok (" alacsony de köpcös tetovált tesók, illetve a csajozni képtelen de autóval villantani kívánó szemüveges hardtechnos suhancok") egyterűben is ülnek. Én ilyet még nem láttam. De akkor franciát se vegyél, mert abban nagymamák ülnek, meg olaszt se, mert abban elvakult márkafanatikusok ülnek, meg japánt se mert abban JDM suhancok ülnek, bár a rövidítés jeletését sem ismerik.
2021. máj. 13. 22:04
 20/23 anonim ***** válasza:

Akivel nem értesz egyet, annak törölteted a válaszát és fröcsögsz tovább?!

Nem szép dolog.

ilyen esetben facebook postot kell írni, nem kérdést ide

2021. máj. 14. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!