Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Annyi autót néztem már, de...

Annyi autót néztem már, de mindnél rengeteg hiba forrás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni az ezres swiftem de minden autó ami megtetszik rengeteg drága hibalehetőséggel.

Csak a Swift ha egy olcsó automatát akarok?

De ettől a 3 sebességtől megőrülök autópályán.

2021. máj. 11. 17:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
VW Poloba van 1.4 automata, az egy alapból jó motor, meg egy egyszerű váltó is. Fő betegsége a rozsda, de vásárlás előtt alaposan körbe kell nézni.
2021. máj. 11. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Automatát drágább kategóriában szoktak venni, ennyiből örülni kell hogy gurul, egy picit eltúlozva. Na de itt is vannak választékok, csak ugye a régiek kevés sebességesek és sokat fogyasztanak, ami nem előrelépés számodra, az újabbak meg bonyolultabbak. Ennyire megbízhatót nem fogsz találni, mint a swift ennyiért autópályára, de több költséggel igen. Népitéleten nézegess típusokat, amiknek legalább 5-6 sebességesek az automata váltói. Ha betartod a váltóolaj csereperiódusukat, akkor valószínűleg jó is lesz egy ideig.
2021. máj. 11. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!