Annyi autót néztem már, de mindnél rengeteg hiba forrás, mit tegyek?
Le szeretném cserélni az ezres swiftem de minden autó ami megtetszik rengeteg drága hibalehetőséggel.
Csak a Swift ha egy olcsó automatát akarok?
De ettől a 3 sebességtől megőrülök autópályán.
Nézd, autózni drága: vagy az ára, vagy javíttatni vagy mindkettő.
A swift az egyik legolcsóbb opció hosszútávon, de nyilván ennek megfelelően kompromisszumokkal jár.
Autopalyan bringazzak? :D
Nagyon max 1 misit szánnék az autóra
Nyilván nem költségmentes hibátlan autóban hiszek.
De például egy egyszerű Swiftemmel egyidős Fabiaban egy vezérlés csere 100 ezer
Swiftemben ez megállt munkadíjjal együtt 30-ban.
És ez csak egy művelet egy szintén olcsó autóhoz hasonlítva.
30%-ban használom pályán
60% város ezért szeretem a kis automatát mert csak gurulok a dugóban reggelente gond nélkül.
Bár mikor állok egyhelyben szépen tud rázni a kis háromhengeres😅
Akkor vegyel 2-es puntót mert ahhoz meg 5000forint a vezerműszíj,meg vagy 12000 a feszitőgörgő meg a vizpumpa.........
Egyebkent nemntudom mit varsz.....a swifttől már talan csak a maruti van lentebb,azon kivül szinte minden drágább lesz fentartas ugyileg.De ugye valamit valamiert.....a masik meg,hogy vezerlest is kb 5-8évente kell cserelni.Erre meg annyit tudok mondani,hogy ennyi idő alatt nem tudsz 100ezret osszesporolni erre akkor az autózás nem neked valo,es jarj tenyleg busszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!