Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye az én...

Kinek mi a véleménye az én helyzetemről?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el B kategóriából a gyakorlati vezetést! 12 óránál tartok de azért vannak lefulladások még! Már arra is gondoltam hogy automatáson vizsgázok mert 07.02-ig vizsgáznom kell mert lejár a két év! Tudom későn kezdtem de sajnos csak most tudtam! Elsősorban építő jellegű véleményekre lennék kíváncsi!

2021. máj. 11. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Gyakorolj!

Én a 25. óra után kezdtem el érezni, hogy igen, már uralom a kocsit. És elsőre meglett.

2021. máj. 11. 16:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor talán nekem is van esélyem!
2021. máj. 11. 18:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Van esélyed, ne add fel!

Ne vizsgázz autómatán, mert az szívás lesz később. Mindenki kezdte valahol, nem buktatnak 1 lefulladásért, hallottam olyanról, aki második vizsga után tudta meg, hogy kanyarodó sávba is kell az index.

Valószínűleg nem fog sikerülni elsőre, az nagyon ritka, szerintem ne izgulj ezen inkább csináld újra a KRESzt

2021. máj. 14. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress új oktatót. Az enyém is ilyen volt. Full barom. Bemondtam neki, hogy többet fizetek ki a tanfolyamra, mint amit a kocsija ér, és hogy nem én kértem, hogy ezt a tragacsot vezessem. Jó ideges volt, óra után nem is köszöntünk. Váltottam is. Oltári jó döntés volt. Nagyon jó oktatóm van, mindent megtanított, tökéletesen vezetek. Bár levizsgázni nem tudok sajnos. Nem bírom a nyomás.
2021. máj. 18. 02:59
 15/17 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam forgalmi vizsgán! A vizsgabiztos meghúzott! Jobbra hátra merőleges parkolás miatt! Azt mondta hogy a jobb oldali autóhoz túl közel vagyok meg hogy mindjárt neki megyek! Az oktató nem fékezett! De akkor hagyni kellett volna egy javítási lehetőséget nem?
2021. jún. 11. 10:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Nyilván túl későn reagáltál. De van 2 javítási lehetőséged, hogyha nem tudsz beállni egy ilyen gyakorlatnál. Ha nem vagy biztos benme, hogy beférsz, egyszerűen válts át Rből 1esbe,vagy fordítva, feladattól függően, és korrigálj. Én nekem negyedik vizsgám volt múlt héten, újra megbuktam. Olyan tömeg volt, mint még soha, és nem tudtam besorolni a kanyarodósávba, mert nem volt hely. Soha nem volt ilyen helyzetem még. El is rontottam. Mindegy.
2021. jún. 11. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy 14es voltam
2021. jún. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!