Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye az én...

Kinek mi a véleménye az én helyzetemről?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el B kategóriából a gyakorlati vezetést! 12 óránál tartok de azért vannak lefulladások még! Már arra is gondoltam hogy automatáson vizsgázok mert 07.02-ig vizsgáznom kell mert lejár a két év! Tudom későn kezdtem de sajnos csak most tudtam! Elsősorban építő jellegű véleményekre lennék kíváncsi!

2021. máj. 11. 12:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne add fel, gyakorolj.
2021. máj. 11. 12:17
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Gyakorolj faterral.
2021. máj. 11. 12:17
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen azt fogom tenni! Csak ha pl lefulladok akkor az oktató kérdezi hogy mi a f...t csinálok meg hogy tönkreteszem a kocsiját dehát 12 óra alatt nem lehet megtanulni annak aki soha nem vezetett
2021. máj. 11. 12:41
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Akkor keress másik oktatót, ha ekkora fas.zkalap.
2021. máj. 11. 12:49
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Apró segítség: kuplungoláskor ne legyen a sarkad a szőnyegen, egész lábad emeld, finoman, nem fogsz lefulladni.
2021. máj. 11. 12:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos másik oktatót már nincs időm keresni mert hamarosan lejár a két évem! Egyébként a forgalmi vizsgán az bukás ha pl lefulladok illetve a gyakorlati feladatok közül mindent be kell mutatni?
2021. máj. 11. 13:07
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól emlékszem nekem 1 parkolás volt meg 1 U megfordulás, de már nem most volt. 1x lefulladtam de nem volt gond. Mondjuk a VB. végig undorító beszólásokat tolt miközben vezettem.
2021. máj. 11. 13:11
 8/17 anonim ***** válasza:
14%
Én úgy tudom vizsgán lefulladásért alapból buktatnak, legalábbis a lehetőség megvan rá hivatalosan, nyilván a vizsgabiztos "jószívűségén" is múlik.
2021. máj. 11. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem buktatnak, egyszer belefér. Ha nem tartassz fel vele senkit, indítózol és mész tovább akkor nem probléma. Nyílván ha folyamatosan lefulladsz akkor bukta.
2021. máj. 11. 14:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Így van, #9 írja jól, abból még semmi baj sincs, ah a viszgán egyszer lefulladsz. Amúgy meg keress olyan oktatót, aki nem egy bunkó fkalap! Nekem életem egyik legjobb döntése volt, hogy egy ilyen káromkodós, ordibálós baromtól 8 óra után eljöttem.
2021. máj. 11. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!