Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Luxus autó bérlés csajozás miatt?

Luxus autó bérlés csajozás miatt?

Figyelt kérdés

49 F vagyok

Most vagyok túl egy váláson.

Átlagos munkahelyem van,átlagos lakásom és egy 20 éves suzukim.

Arra gondoltam,hogy most hogy túl vagyok a váláson felszednék néhány 20+ (éves) csajszit.

Semmi komoly szándékkal csak csajozni.

Valami piszok luxus autót kibérelnék 1 hónapra egy maseratit egy porschét vagy valamit.

Ti már béreltetek ilyen luxus autót?

2021. máj. 11. 09:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Megértelek, ahogy nézem az eszeddel sem nagyon tudnál hódítani.
2021. máj. 11. 14:00
 32/37 anonim ***** válasza:
Na megint mennyien ráharaptak a gumicsontra.
2021. máj. 11. 21:39
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Arany csillagszóróm, bérelsz valami pacek verdát (Porsche, Mustang amit ajánlok) , mellé kérj kölcsön a kollegáktól órát,aranyláncot, vegyél valami sikkes öltözéket (ez se lesz olcsó, cipőre is figyelj, 50 alatt ne vegyél semmit ezt különösen nézik), 1 deci parfüm, 1 deci arcszesz aztán indulhat a banzáj! Költőpénz is legyen nálad, anélkül nem úszod meg.
2021. máj. 11. 22:46
 34/37 anonim válasza:
76%

Az oke hogy fel tudsz szedni egy 50 milliós porscheval… de szerinted veled is maradok ha nekem nem veszel egy idő után semmi luxus dolgot, meg egy 10 milliós autót sem?🤣..

20/L🤗

2021. nov. 5. 16:32
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
#34 Na meg ha vissza kell adni a Porsche-t, viszont a garázsban ott porosodik a szuszka...😅
2021. nov. 5. 16:34
 36/37 anonim válasza:
100%
Bocsi, de ha így állsz hozzá, akkor nem egyszerűbb rögtön magát a csajt "bérelni"? Olcsóbb is, mint egy luxusautó.
2022. febr. 12. 14:26
 37/37 anonim ***** válasza:

"Igen én is úgy kalkuláltam,hogy 1,5-2 milliót rá szánnék az autóra egy hónapra."

😂😂😂

Kérdező, te hol élsz?

Az ország legmegbízhatóbb luxusautó kölcsönzőjében egy Porsche 911 Carrera 4S heti bérlésének ára : 840.000 Ft + Áfa (tehát egy heti bérlés áfával együtt 1066800) egy hétre. Egy hónapra az több mint 4 milka, + a kaució 1 millió Ft.

Ja, az üzemanyagról, meg egyéb aprópénzről, pl autópályadíj, parkolás a hotelnél stb már ne is beszéljünk.

2022. aug. 2. 01:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!