Luxus autó bérlés csajozás miatt?
49 F vagyok
Most vagyok túl egy váláson.
Átlagos munkahelyem van,átlagos lakásom és egy 20 éves suzukim.
Arra gondoltam,hogy most hogy túl vagyok a váláson felszednék néhány 20+ (éves) csajszit.
Semmi komoly szándékkal csak csajozni.
Valami piszok luxus autót kibérelnék 1 hónapra egy maseratit egy porschét vagy valamit.
Ti már béreltetek ilyen luxus autót?
Az oke hogy fel tudsz szedni egy 50 milliós porscheval… de szerinted veled is maradok ha nekem nem veszel egy idő után semmi luxus dolgot, meg egy 10 milliós autót sem?🤣..
20/L🤗
"Igen én is úgy kalkuláltam,hogy 1,5-2 milliót rá szánnék az autóra egy hónapra."
😂😂😂
Kérdező, te hol élsz?
Az ország legmegbízhatóbb luxusautó kölcsönzőjében egy Porsche 911 Carrera 4S heti bérlésének ára : 840.000 Ft + Áfa (tehát egy heti bérlés áfával együtt 1066800) egy hétre. Egy hónapra az több mint 4 milka, + a kaució 1 millió Ft.
Ja, az üzemanyagról, meg egyéb aprópénzről, pl autópályadíj, parkolás a hotelnél stb már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!