Luxus autó bérlés csajozás miatt?
49 F vagyok
Most vagyok túl egy váláson.
Átlagos munkahelyem van,átlagos lakásom és egy 20 éves suzukim.
Arra gondoltam,hogy most hogy túl vagyok a váláson felszednék néhány 20+ (éves) csajszit.
Semmi komoly szándékkal csak csajozni.
Valami piszok luxus autót kibérelnék 1 hónapra egy maseratit egy porschét vagy valamit.
Ti már béreltetek ilyen luxus autót?
Azt is írod (6os válasz), hogy már régebb óta ki akarnál próbálni egy ilyen autót. Melyik a fő cél? Kipróbálni egy ilyen kocsit, vagy csajozni? Ha az előbbi, és csak mellékesen akarsz fiatal lánnyal levet összeszűrni, akkor szerintem akár mehet is. Ugyanakkor ha az utóbbi, akkor szerintem nem éri meg, mert egyáltalán nem biztos, hogy sikerülni fog bárkit felszedni. Másrészt meg kínos pillanat lehet abból, ha rákérdez a leány a kocsira, vagy a munkádra, ahol egyből kiderül, hogy valami sántít.
(Másrészt ez az egész számomra picit visszatetsző dolog, így manipulálni bárkit szándékosan.)
Kaptam 1-2 értelmes választ azt köszönöm szépen.
Viszont többségében unalmas besavanyodott emberek írtak, úgyhogy törlöm a kérdést,mert egyszerűen unalmasak vagytok.
hja hat ilyesmi kerdesre altalaban nehez elfogulatlanul valaszolni, de mint irtam, szerintem gyorsan ki fog derulni a turpissag
- felmehetunk hozzad? hja a panelba?
- ma is elmegyunk etterembe? bocs nem jott meg meg a fizu
- kovi hetvegen is leugrunk a tengerpartra? bocs de nem vihetem kulfoldre az autot meg amugy is meg kene tankolni
szoval ja, ez nem igy mukodik
Kíváncsiságból kerestem egy ajánlatot.
Porsche Cayenne, egy hétre 349 000, egy hónapra 849 000 Forint a bérleti díj.
Na kérdező, van még kérdés?
Nem egészen értem. Akkor luxushotelben is veszel egy szobát, drága márkás telefon, óra, ruhák, minden beszerzésre kerül?
Azt ugye nem gondolod, hogy csakis 1 db autó alapján ezt be fogják venni?
Próbálom elképzelni hogy pénzre utazó huszonéves csaj vagyok, nyilván luxus étterembe, utazásra, hotelekbe vitetném magam a luxusautóval, nem a strandbüfébe hekket enni....
A hátsó szélvédőn az "autóbérlés" matrica nem puncimágnes.
Én mondju alklami randira fiatal csajhoz inkább bringával vágódnék be a helyedben.
Ha nem eltartás a téma, fontosabb, ha fitt vagy mintha gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!