Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Luxus autó bérlés csajozás miatt?

Luxus autó bérlés csajozás miatt?

Figyelt kérdés

49 F vagyok

Most vagyok túl egy váláson.

Átlagos munkahelyem van,átlagos lakásom és egy 20 éves suzukim.

Arra gondoltam,hogy most hogy túl vagyok a váláson felszednék néhány 20+ (éves) csajszit.

Semmi komoly szándékkal csak csajozni.

Valami piszok luxus autót kibérelnék 1 hónapra egy maseratit egy porschét vagy valamit.

Ti már béreltetek ilyen luxus autót?

2021. máj. 11. 09:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
98%
Nézz utána a bérlési díjának. Hátha elmegy a kedved tőle.
2021. máj. 11. 09:36
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kezdj el rosszlányokhoz járni, megspórolsz egy csomó időt, pénzt és fejfájást.

Mivel "átlagos" vagy nem lesz sok sikered ennél a korosztálynál, akik a te korodbeli palikat vadásszák azoknál elég komoly anyagi elvárások vannak és hamar rájönnek a turpisságra.

2021. máj. 11. 09:38
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbban kijössz, ha a csajt "bérled" egy hónapra, ráadásul kizársz egy bizonytalansági tényezőt is (mármint hogy bárkit felszedsz-e egyáltalán a bérelt autóval).
2021. máj. 11. 09:41
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem prostizól inkább? Ott azt kapod amiért fizetsz
2021. máj. 11. 09:41
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Atya ég!

Ha valakinek 20 évesen vannak ilyen gondolatai, még megértem, nem nőtt be még a feje lágya. De ilyen korban, ilyen gondolkozása van valakinek?! Meglep.

Szerintem olcsóbb és kevésbé macerás, ha nyíltan pénzért "szeded fel" az ilyen csajszikat, ha erre van igényed.

2021. máj. 11. 09:44
 6/37 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy azért váltam el,mert oda jártam.

Igazából már nézegettem az árakat egyszer élünk na.

Nem engedhetem meg,hogy vegyek egy ilyen luxus autót magamnak,de mindig is ki akartam próbálni.

A csajozás csak egy jó erős plussz hozzá.

2021. máj. 11. 09:45
 7/37 A kérdező kommentje:

Nem akarok pénzért nőket felszedni

Abba semmi kihívás nincsen.

Higgye el hogy van pénzem vagy legalább higgye azt hogy egy sugardaddy vagyok

2021. máj. 11. 09:46
 8/37 anonim ***** válasza:
81%
És azt tudod ugye, hogy nagyjából 500.000-1.000.000 forint szokott lenni egy ilyen autóra a kaució? + bérleti dij + tankolni kell
2021. máj. 11. 09:49
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok pénzért nőket felszedni

Abba semmi kihívás nincsen.

Higgye el hogy van pénzem vagy legalább higgye azt hogy egy sugardaddy vagyok"

Szóval nem pénzért akarsz nőket felvenni, de azt a látszatot akarod kelteni, hogy van pénzed ami miatt felszeded őket

2021. máj. 11. 09:50
 10/37 anonim ***** válasza:
94%

Ha az a cél hogy kalandozz egy kicsit és kipróbáld ezt is akkor szerintem simán belefér. Ha hosszútávra akarsz így csajt felszedni akkor hamar kiderül hogy anyagilag rohadtul nem tudsz ilyen autót megvenni és fenntartani és hamar ott fog hagyni. De ha csak alkalmi kalandokra kell és unod a prostizást akkor szerintem nyugodtan vágj vele. Ha tudod az árakat, és neked belefér akkor hajrá.

Egy tanács itt a nyár szerintem egy cabriot bérelj.

2021. máj. 11. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!