Miért van víz az autóm szellőzőjárataiban?
Ma reggel olyan jelenségre lettem figyelmes, hogy kanyarban jött valami hang jobb oldalról. Mint kiderűlt valahogyan víz került Az utastér ventilátorhoz, és kanyarban a víz úgy dőlt, hogy a ventilátor bele vert a vízbe. Ugye ez a ventilátor ott van a kesztyűtartó alatt.
Tegnap nem esett az eső, éjszaka sem, ma reggel sem. Hogy kerülhetett víz a levegőcsatornába, vagy a ventilátorhoz?
Tegnap meleg volt, és klímáztam. Lehet, hogy tegnap ennyi pára lecsapódott?
Egyébként biztos, hogy nem hűtővíz. Megszagoltam, nincs hűtővíz szaga. Se színe.
Kell aggódnom ez miatt? Vagy kéne valamit csinálnom?
Suzuki sx4 2008 évjárat.
Köszi előre is!
hát elég hűvösek a hajnalok mostanság még, úgyhogy nincs kizárva, hogy le tudott csapódni ennyi pára. Főleg azok után amennyi eső esett... jó párás még minden.
apropó eső: garázsban tartod a kocsit? nem ázhatott be?
"klímáztam."
Klíma kondenzvíz kivezető cső dugulása.
Nekem más fajta autóm van, de a tűzfalnál a motortérben van egy doboz, ahol a szellőzés a levegőt szívja. Könnyű megtalálni, ha a szélvédő alján levő rácstól kezdve leköveted a levegő útját.
Normál esetben ennek az alján ki tud folyni a víz. De előfordul, hogy a falevelek és egyebek eltömítik. Ki kell tisztítani. Ha jól emlékszem, valahogy az alja is nyitható egy kicsit. De csak óvatosan. Ez egyébként nem ugyanaz, mint a klíma kondenzvíz-elvezető csöve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!