Nyikorogva szól annak a kocsinak a dudája amit meg akarok venni. Érdemes így megvenni?
Hamarosan meglesz a harmadik autóm, ami egy bmw e34 lesz:) nem m5, sima e34, benzines.
Nézegettünk a napokban egy autót amivel úgy tűnik hogy minden rendben van, viszont megnyomtam a dudáját és nagyon kellemetlen hangot adott. Van egy másik bmwm is, azon egy ideig nem szólt de már megcsináltattam és gyönyörű, tiszta hangon szól!🥰
Az e34 amit néztünk megfelelne az elvárásomnak, mind árban, mind kinézetre meg tulajdonságaiban is de a dudája úgy szól mint amikor a kukori biciklije nyikorog:( nem vicc, tényleg. És még halk is.
Én sokat akarok majd dudálgatni vele.
Ez sokat elmond egy autó állapotáról?
"Ez sokat elmond egy autó állapotáról?"
Igen.
Az olyan autót, aminek rekedt a kürtje, azt visszatekerték, soha nem cseréltek benne olajat és a rozsdától ki van lyukadva a padlószőnyeg alatt.
Ez a kérdést tényleg komolyan gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!