Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Touran 1.9 PD TDI motorral,...

VW Touran 1.9 PD TDI motorral, gyárilag 105 LE, 13,5 mp-es 0-100-as gyorsulás, chip tuning után 135 LE-vel kb mennyire csökken a gyorsulás időtartama?

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 19:29
1 2
 11/12 krwkco ***** válasza:

Én nem hibáztatom a kérdezőt. Sajnos a fizikát úgy tanítják, mint egy tantárgyat és nem mint egy módszert a problémák megoldására. A tipikus szöveg: "most ezt a képletet tanuljuk és itt az ehhez tartozó feladat." Sosem hangzik el az, hogy "mondjatok egy hétköznapi helyzetet és keressük meg, hogy hogyan lehet a fizikai ismereteink segítségével kiszámolni a választ".

Egyébként 9-es. Őszintén. Te tudtad, eljutottál oda, amit az 5-ös hozzászólásban leírtam?

2021. máj. 9. 20:00
 12/12 A kérdező kommentje:

#11 Köszönöm, hogy valaki kiáll mellettem. Ez az egyik legszebb példa arra, amikor valaki feltesz egy "egyszerű" autós kérdést (ha tudod, leírod, ha nem, továbbmész) és a végén már egymás anyját szidják. Na jó, azért itt még nem, de a feeling legalább megvolt...

#5 és #11 Nagyon köszönöm!

2021. máj. 9. 20:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!