Elektromos vagy benzines robogó a jobb?
Venni akarok egy használt robogót, melyiket éri meg jobban venni? Elektromost vagy benzinest?
Melóba kellene, a munkahelyem oda-vissza 54 km-re van.
Az elektromos sok szempontból jobb mint a benzines, de kérdés, hogy ekkora távot bír e egy töltéssel?
Illetve ha esik az eső megrázhat az áram... :(
Nem, nem rázhat meg az árom, csak ne vmi aliexpresses DIY robogót vegyél.
A legtöbb elektromos robogó bírja ezt a távot. Olyat vegyél, ami újonnan 80+ km-t tudott, akkor az 54-et sokáig tudni fogja.
Én tuti elektromosat vennék erre a célra, ha máshoz nem akarnám használni. Annyival olcsóbb hosszú távon és kevésbé macera, több nyomaték, ami miatt alacsony sebességnél jobbna gyorsul, mint egy legális smkp benzines verzióban.
Használtat elektromosból nem vennék.
Korábban bennem is felmerül ez a kérdés, de csak újban. Az elektromos több százezerrel lett volna drágább. Emellett a gyártó nyilatkozata szerint is az akku élettartama véges. X db töltési ciklus után cserélni kell. Megnéztem mennyi egy új akku hozzá. Hát dobtam egy hátast! Ezért is nem vennék elektromosból használtat, mert 99% rá az esély hogy nem vadi új teljes értékű akkuval kapod meg. Így én maradtam a benzinesnél. Az ha karban van tartva tulajdonképpen végig kiszolgál.
Az elektromos olyan eséllyel ráz meg, mint amekkora arra, hogy a benzines kigyullad alattad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!