Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elektromos vagy benzines...

Elektromos vagy benzines robogó a jobb?

Figyelt kérdés

Venni akarok egy használt robogót, melyiket éri meg jobban venni? Elektromost vagy benzinest?

Melóba kellene, a munkahelyem oda-vissza 54 km-re van.

Az elektromos sok szempontból jobb mint a benzines, de kérdés, hogy ekkora távot bír e egy töltéssel?

Illetve ha esik az eső megrázhat az áram... :(

2021. máj. 8. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem, nem rázhat meg az árom, csak ne vmi aliexpresses DIY robogót vegyél.

A legtöbb elektromos robogó bírja ezt a távot. Olyat vegyél, ami újonnan 80+ km-t tudott, akkor az 54-et sokáig tudni fogja.

Én tuti elektromosat vennék erre a célra, ha máshoz nem akarnám használni. Annyival olcsóbb hosszú távon és kevésbé macera, több nyomaték, ami miatt alacsony sebességnél jobbna gyorsul, mint egy legális smkp benzines verzióban.

2021. máj. 8. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Légyszíves mondd hogy az utolsó mondatod viccnek szántad
2021. máj. 8. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Használtat elektromosból nem vennék.

Korábban bennem is felmerül ez a kérdés, de csak újban. Az elektromos több százezerrel lett volna drágább. Emellett a gyártó nyilatkozata szerint is az akku élettartama véges. X db töltési ciklus után cserélni kell. Megnéztem mennyi egy új akku hozzá. Hát dobtam egy hátast! Ezért is nem vennék elektromosból használtat, mert 99% rá az esély hogy nem vadi új teljes értékű akkuval kapod meg. Így én maradtam a benzinesnél. Az ha karban van tartva tulajdonképpen végig kiszolgál.

Az elektromos olyan eséllyel ráz meg, mint amekkora arra, hogy a benzines kigyullad alattad.

2021. máj. 8. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egy igen komoly dilemma!Én 2 féle elektromost vennék ami egyébként is tervben van. Igaz, mind mind a kettő több valamivel, mint 500000Ft.A ZT_18 mellet az szól, hogy hagyományos aksi van benne, a másik a HECHT Cocis max, mellyel lehet"száguldani, de sajna abban meg a méregdrága Li aksi van.De ezeken kívül vannak a kétkerekáek, melyeket lehet tuningolni, azaz gyári vezérlőt lehet hozzá kapni. Ja akkor jogsi és bukósisak is kell!
2021. jún. 27. 12:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!