A proletárfékezés (néha büntetőfékezésnek nevezik) esetén ha az én dashcam-om rögzítette, akkor lehet a fékező az okozó fél hivatalosan?
Figyelt kérdés
#proletárfékezés
2021. máj. 5. 20:01
2/5 anonim válasza:
Persze. Ha látszik, hogy semmiféle forgalmi helyzet nem indokolta a fékezést.
3/5 anonim válasza:
Büntetőfékezés, maradjunk ennél. Néha (illetve konkrétan egy oldal, a bp-i autósok....) nevezik proletárfékezésnek, bár teljesen értelmetlenül.
Ha már a szó pejoratív, a köztudatban negatív felhangú értelmezésére gondolnak, akkor nevezzék proli-fékezésnek, de már az is nagyon erőltetett. Divat lett az utóbbi időben új kifejezéseket gyártani, de ez igazából csak a Fidesz média hátterének működik (lásd. libernyák).
4/5 anonim válasza:
#3: Ja, én se hallottam még soha.
5/5 anonim válasza:
Nem csalódtam a BP autósok oldalban, ha ők kitaláltak ilyen idióta szavakat, tőlük nem is várhatunk mást... És ők akarnak példát mutatni, wow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!