Autókereskedéstől lízingre?
Ezen a lizing dolgon én is ráódtam elég sokat, aztán rájöttem valamire. Fiatal, pár ezer kmt futott tesztautót éri meg a legjobban megvenni, mert 1: alig egy éves, 2: nagyon jól felszereltek ezek az autók, 3: a 0 km-eshez képest jelentösen veszitett az értékéböl igy kevesebbet kell fizetni érte, ráadásul a márkakereskedések adnak is valamennyi kedvezményt belöle, szóval kész jóság (szerintem).
Egy MK1-es fókát csak akkor vennék, ha nem rohad, illetve motorikusan rendben van. Az a baj, hogy nagyon idösek és félö, hogy történik vele valami olyan, ami gtkt okoz.
Jól gondold át, aludj rá többet.
Viszont ne úgy vedd lizingre az autót, hogy a fizetésedböl 30 ezret meg tudsz spórolni és azt ki is fizeted a banknak, mert akkor nem tudsz félretenni arra az esetre, hogy ha történne valami.
Én inkább összespórolgatom az árát az autónak. Igaz, jelenleg egy örökké valóságnak tünik...:D
Igen, igazad van. Változó, de havonta 100 ezret félre tudok tenni autóra. (Néha 150 ezret)
Ezért is gondolkodtam a hitelen, elvégre nem kéne várnom még 5-6 hónapot, hanem azonnal meglenne a kiszemelt. (1.1 millióért mk2 focust vennék)
Még ha havonta 100 helyett 30-at költök az autóra, akkor is marad pénz ha lenne vele valami gond esetleg. Ha meg nagyon nagy költség akkor áll 1-2 hónapot az autó, az nem ver földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!