Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szidja az a "prémium"...

Miért szidja az a "prémium" autót aki még soha nem is ült ilyenben?

Figyelt kérdés
Audi bmw mercedes trió leginkább de nyilván van még ezen kívül is sok más ami ezt hozza. Vettem egy mercedest és jöttek vele hogy na majd állandóan szervízbe lesz meg ingem gatyám rámegy. Unokatesóm sokkal fiatalabb kevesebbet futott autója többször volt szervízben 1 év alatt mint az én mercim 5 év alatt mióta megvan. Ahogy mentünk nyaralni ők már alig várták hogy kiszálljonak az autóból mert fájt mindenük mi meg megállás nélkül végig mentünk volna. Az ő autója többet fogyaszt és gyengébb. Az enyém dízel jól megy és alig eszik. Mellé lehet nyúlni vele meg sokba kerül ha elromlik valami de ha jót kifogsz akkor el nem cserélnéd másra.
2021. máj. 3. 12:04
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Másik kérdés, hogy ezt miért tőlünk kérdezed.
2021. máj. 3. 12:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy aki ilyen kérdést ír ki, azzal nem lehet kommunikálni. Bármit mondok, lesz*rod, mert neked van egy fix véleményed és innentől téged semmilyen ellenvélemény nem érdekel.

Azt mondod, hogy nem kéne olyanoknak fikázni őket, akik sosem ültek ilyenben. Jogos. De én meg azt mondom, hogy olyannak sem kéne isteníteni őket, akik nem értenek az autókhoz és csak egyetlen darab alapján mondanak véleményt. Egyetlen darab nem mérvadó. A te autód hibátlan? Király, jó neked, de ez nem jelenti azt, hogy a konstrukció alapvetően jó.

2021. máj. 3. 12:13
 3/18 anonim ***** válasza:

Ne tőlünk kérdezd hanem tőlük.

Amúgy meg az élet minden területén vannak ilyen "okosok".

2021. máj. 3. 12:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Tőlük kérdezd, számtalan ok van, a szokásos irigység, okosság, bármi lehet
2021. máj. 3. 12:28
 5/18 A kérdező kommentje:
Vannak rossz konstrukciók a mercinél meg főleg voltak a 124-es után. Meg vannak 6-8-10 hengeres motorok amikhez ha hozzá kell nyúlni az sokba kerül. A futómű is sokba kerül meg minden más,de ezek az autók semmivel nem rosszabbak mint a többi "kommersz" autó. Ha kell akkor rá kell költeni azt a pénzt meg nem a legolcsóbbat kell venni és kész.
2021. máj. 3. 12:46
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Irígység? Egyébként Német autók tényleg nem a legjobbak már. Merci tiszta műanyag megjelenésű, BMW lófogaival már csak a kínaiaknak tetszik, Audi meg 20 éve ugyanúgy néz ki.
2021. máj. 3. 13:08
 7/18 krwkco ***** válasza:

"Vettem egy mercedest és jöttek vele hogy na majd állandóan szervízbe lesz meg ingem gatyám rámegy."

Ez nem a a prémium "szidása". Ez csak egy általános figyelmeztetés az újonnan nagyértékű, használtan olcsó autókkal kapcsolatban.

És a kérdés végén Te is egyetértesz vele:

"Mellé lehet nyúlni vele meg sokba kerül ha elromlik valami de ha jót kifogsz akkor el nem cserélnéd másra."

2021. máj. 3. 13:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem magamutogatás miatt vettem hanem mert sokat megyek és ez volt a legkényelmesebb. Ha elromlana is lenne pénzem megcsináltatni.
2021. máj. 3. 14:23
 9/18 anonim ***** válasza:
91%
Csak dicsekedni jöttél ide ?
2021. máj. 3. 14:26
 10/18 anonim ***** válasza:
#8 Akkor ne törődj más véleményével.
2021. máj. 3. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!