Toyota Yaris vagy Mazda 2?
Figyelt kérdés
Előbbi 2007-es 1.3 benzin, utóbbi 2010-es szintén 1.3 benzin. Mindkettő 150 ezer körül futott. Állapotuk koruknak megfelelő, azonos. Melyiket választanátok?2021. máj. 2. 18:55
A kérdező szavazást indított:
Yaris
2
13 szavazat
1/6 anonim válasza:
Ha nem lesz sokat használva a hátsó üléssor akkor a Mazda. A Yaris az 1KR motorral jó, ha olcsóbban adják, de amúgy egy elég uncsi kisautó.
2/6 anonim válasza:
Mindkettő jó, a 2010-es Mazdák már nem rohadnak vészesen, szóval ha azonos az állapot, akkor ez inkább érzelmi döntés. Akkor pedig egyértelműen Mazda (de a Yaris-szal sem nyúlsz mellé).
/saját álláspontot tükröző vélemény, ízlésről nem vitatkozunk :) /
3/6 anonim válasza:
Ha jó állapotba van, én a Yarist venném. Jól használható kiskocsi, ez az 1.3as motor pedig egész jól viszi már.
4/6 anonim válasza:
Mivel nekem Mazda 2-esem volt, én bátran ajánlom. Hátsó ülések is abszolút kényelmesek és bár 175 centiről tudok nyilatkozni, azzal abszolút semmi gond nem volt, valószínűleg a 180-nal se lenne, akkora magassággal is kényelmesen el lehet férni.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem a Mazdához csak azért nincs bizalmam, mert nem egy gyakori autó a Yarishoz képest, így nem tudom milyen költség a fenntartása. Egyébként szimpibb a Mazda.
2021. máj. 2. 20:35
6/6 anonim válasza:
2008 fl elotti 2-m van, 2 ev alatti koltsegek: vasarlas utani nagyszerviz (135.000), hatso ablaktorlo lapat (2000), meghuztam -> fenyezes (25.000). ezen kivul tankolas, olajcsere. halas kisauto, nagyon ajanlom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!