Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fütyül hangosan a turbó?

Miért fütyül hangosan a turbó?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne hogy elkezdett nagyon hangosan fütyülni a turbó olyan "porszívós" hangja lett,de ez mellett lehet hallani a rendes turbó fütyülést is. Üresben is ha meg gázolom , akkor is nagyon hallani. Ez mitől lehet? Tönkre fog menni a turbó ha így fogok vele járkálni?

1.9tdi 81kw

2021. máj. 2. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha a lapátok sérülnek, akkor lesz más hangja. De lehet lukas cooler, csövek, stb.
2021. máj. 2. 04:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
KIfúj valahol vagy falsot szív.
2021. máj. 2. 07:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam mikor kifújt, akkor hangosan sziszegett mint a csörgőkígyó, nem fütyült. Emellett terhelésre nagyobb gázadáskor még füstölt is.
2021. máj. 2. 08:26
 4/12 anonim ***** válasza:
vki tudja mia különbség az INTER és az AFTER cooler között? tudom h bent és után a szavak jelentése de mi a különbség?
2021. máj. 2. 09:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzá írni, hogy tegnap volt chippelve, és azóta csinálja ezt. Chippelés előtt nem csinálta, akkor csendes volt a turbó
2021. máj. 2. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Normális hogy hangosabb, nekem is fütyülősebb meg sziszegősebb lett a downpipe után.
2021. máj. 2. 10:41
 7/12 A kérdező kommentje:
És az is normális hogy ilyen vonyítósabb hangja lett? mert nem a kipufogóból hallani azt a hangot, hanem inkább a motor alól
2021. máj. 2. 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
átírattad a motor működését, ezek után akár normális is lehet
2021. máj. 2. 11:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. Remélem nemfog tönkre menni a turbó
2021. máj. 2. 11:22
 10/12 anonim ***** válasza:
én is kérek választ az inter vs after coolerre
2021. máj. 2. 11:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!