Egy nem papíros autót, hogy lehet lepapíroztatni valahogy, hogy legyen róla papír, hogy az enyém?
Vettem egy karosszériát, papírok nélkül. Azóta versenyautó épült belőle, bukócső, turbós motor, stb.
De nincsen róla semmilyen papír, rendszám, hogy az enyém lenne.
Ha mondjuk ellopnák vagy valami, akkor ilyenkor mit lehet csinálni?
Vagy hogyan lehetne valami papírt szerezni róla, hogy ez az enyém.
Nem kell rá műszaki meg ilyenek, mert zárt pályán van használva mindig.
"Ha mondjuk ellopnák vagy valami, akkor ilyenkor mit lehet csinálni?"
Azt, amit bármilyen nagyértékű ingósággal, aminek nincs forgalmija. Megőrzöd róla a számlákat, Fényképet készítesz a jellegzetes pontjairól.
Ha ellopják, feljelentést teszel a rendőrségen. Vagy megtalálják, vagy nem. (Nem.) Ha magad megtalálod és a rendőrség hajlandó lefoglalni, akkor a számlákkal, fényképekkel, tanuvallomásokkal bizonyítod, hogy a tied.
Nagyjából mint egy bicikli esetében.
Legyen meg róla az adás-vételi/számlák, legyen meg a vázszám/motorszám (ha van), legyen róla fényképed.
Adásvételi.
Ha versenyautó, akkor gondolom van gépkönyve is
Nem gépkönyves...
jelen állapotban a neten rohadt sok kép van róla és látszik, hogy én vezetem. Akitől vettem tudja igazolni, a szerelő tudja igazolni, nevem rajta van az autón stb.
Engem múltkor vittek egy Ferrarival és egy autófotós lekapott minket, akkor az enyém? 1000 Ft-ért csináltatok 100 matricát a nevemmel, amire ráragasztom onnantól az enyém?
A tulajdonjogot bemondásra sem lehet igazolni.
Nyilván rengeteg fotód van. Ezeken
nyilván te vezeted az autódat. A képek
nyilván hivatalos versenyen készültek. Így értelemszerűen
nyilván leigazolt versenyzőnek kell lenned. Ebből adódóan az autód
nyilván gépkönyves. Ha több versenyen indultál. akkor
nyilván sok nevezési lapot aláírtál
nyilván számtalan rajtlistán szerepelsz. Ha célba is értél, akkor
nyilván az eredménylistákon is feltüntettek. Kötelező a biztosítás, tehát
nyilván ilyen papírjaid is vannak. Így,
nyilván számtalan módon tudod igazolni az autót.
NYILVÁN............... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!