Mi a véleményetek a "használtautó szakértőkről" ?
Nem igazán értek autókhoz. Nyilván ha valaki mindennap ad-vesz autót akkor neki ez az egész értelmetlennek tűnik, nekem viszont simán megér +100-200eFT-ot.
Nincs olyan autószerelő ismerősöm aki tudna direktbe segíteni.
Itthon is van pár autószerelő aki vállalja hogy segít átnézni az autót, elkerülni azokat a buktatókat amin egy laikus tuti átcsúszik.
Konkrétan őt néztem ki: [link]
Valakinek van tapasztalata Tiborral kapcsolatban, esetleg tud ajánlani másvalakit ?
Kérdező, ne hallgass az itteni idiótákra!
Senki nem polihisztor, legföljebb annak képzeli magát.
Nekem első autóm vételekor ismerős autószerelő jött el velem egy kiszemeltet megnézni. Még oda sem ért az autóhoz, megmondta, hogy ez újra van festve. Vezette egy kicsit és megmondta, hogy ez az autó karambolos. És szépen elmagyarázta, miből jött rá. Én akkor sem jöttem volna rá, ha ezer évig nézegetem.
Második autóm vételekor már voltak ilyen szakértők, amilyent te is írtál, tehát ilyet hívtam én is. Alkalmanként 20e Ft volt a díja. Az első kiszemelt autónál egy darabig minden szép és jó volt, aztán kiderült, hogy van egy olyan hibája, ami miatt semmi értelme foglalkozni vele. Utána tényleg összevitatkozott a kereskedővel, de nekem ebből csak annyi jött le, hogy ha máskor autót veszek, abba a kereskedésbe nem megyek be, mert ahol ennyire nem képesek elismerni, hogy annak az autónak konkrétan van egy komoly hibája, azoknál másik autót sem érdemes nézni.
Nem csodaszer ő sem, de nagyon sokat számít a szakértelme!
Aki azt képzeli, hogy egy autó átnézése abból áll, hogy megnézem, nem füstöl-e nagyon, pont az a tök laikus, akinél én is többet értek hozzá.
Nem nyakamba szakadt a vizsgaidőszak.
Tehát ez marad júliusra, de a terv változatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!