Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a "használta...

Mi a véleményetek a "használtautó szakértőkről" ?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek autókhoz. Nyilván ha valaki mindennap ad-vesz autót akkor neki ez az egész értelmetlennek tűnik, nekem viszont simán megér +100-200eFT-ot.

Nincs olyan autószerelő ismerősöm aki tudna direktbe segíteni.

Itthon is van pár autószerelő aki vállalja hogy segít átnézni az autót, elkerülni azokat a buktatókat amin egy laikus tuti átcsúszik.

Konkrétan őt néztem ki: [link]

Valakinek van tapasztalata Tiborral kapcsolatban, esetleg tud ajánlani másvalakit ?

2021. máj. 1. 14:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%

Azért jó, hogy itt ennyi profi szakember van, akit soha nem verhetnek át használtautó vásárláskor.

Miért nem mentek Ti el a kérdezővel autót nézni? Úgy látom, teljesen kizárható lenne ilyen módon a baklövés.

2021. máj. 1. 17:37
 12/23 A kérdező kommentje:

Vidéken élek, nem hiszem hogy nagyon érdekli a nőket hogy ki-hogyan cseréli az olajat xd.

Kinek-mi, sajnállak @middleman hogy ilyen komplexusaid vannak.

@krwkco én is erre gondolok, azért kb. 50eHUF elenyésző az autó árához képest. Az hogy valaki 5-10 évente vagy az aki minden nap néz át használt autót, azért az csak ne legyen már ugyanaz a rálátás :).

2021. máj. 1. 17:45
 13/23 A kérdező kommentje:
#11 én arra gondoltam hogy lehet hogy pont azok írnak a "leghangosabban" akik átverik az embereket :D
2021. máj. 1. 17:46
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

Az igaz, hogy egy férfiembernek azért alapszinten illik érteni a kocsikhoz. Ha legalább egy olajcserét meg izzócserét tudsz csinálni az asszony kocsiján azt értékelni fogja.

Ettől függetlenül, egy ilyen fiatal kocsival nincs túl nagy esélye a mellélövésnek, de nem kizárt. Ha ennyire bizonytalan vagy, vigyél egy független szerelőt vagy egy hozzáértő ismerőst, nem kell ehhez szakértő.

2021. máj. 1. 17:49
 15/23 A kérdező kommentje:

Csináltam már olajcserét, olajszűrőt. Nem esik ki a kezemből.

De szívesen ki is fizetem, azt aki korrekt szolgáltatást nyújt és leveszi ezt a terhet a vállamról.

Persze azt is megértem ha valaki szívesen csinál ilyesfélét, szeret ezzel foglalkozni.

Egyelőre az a tendencia hogy a gyárból úgy jön ki a járgány hogy már nem fogod tudni kinyitni a motorháztetőt otthon. Nem mondom hogy ez jó, csak errefelé haladunk.

2021. máj. 1. 18:23
 16/23 anonim ***** válasza:
83%

"Az igaz, hogy egy férfiembernek azért alapszinten illik érteni a kocsikhoz."

S pont ezért van az, hogy a legtöbb férfiember el is játssza, hogy ért a kocsikhoz, közben meg a nagyanyám több műszaki érzékkel bírt a TSZ-es múltjával. Nekem is volt ilyen rokonom, aki saját állítása szerint a betonozástól kezdve az állattartáson át a nehézgépekig minden "férfias" dologhoz értett, mégis folyton kölcsönkéregette a többi hozzátartozója autóit, mert amit alá adtak az mindig elromlott (inkább elrontotta). Sokkal jobb, ha valaki nem adja a macsó "férfiembert", hanem racionálisan belátja, hogy inkább vizsgálja meg szakértő. Az autó is jobban jár, meg a pénztárcád is.

2021. máj. 1. 18:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Ekkora értékű autónál szerintem nyugodtan tegyél egy próbát,nem ismerem pontosan ezt az embert de ha nem értesz annyira hozzá ezzel biztosabb mert ha te benézel valamit nagy szívás lehet a vége.3-4 milliós autónál meg ez a legkevesebb tényleg,szerintem érdemes lehet
2021. máj. 1. 19:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Jaa, 3-4 milliós autónál természetesen simán beadható egy ilyen, még magamban sem bíznék ha ennyiért vennék autót.

Az ezzel a szakértővel a probléma, hogy lehet, hogy sok kereskedésből kiutáltatod magad, mert annyira ért hozzá az ürge, hogy a neppert is szétalázza 😁 Viszont ha rávezet valamilyen hibára, és Te mégis szeretnéd azt az autót, akkor bizony alkudható az autó árából is egy szép összeg.

2021. máj. 1. 20:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Azt hittem az ilyen 1 millió alatti autókra gondol a kérdező, aminél örülni lehet, ha műszakilag rendben van
2021. máj. 1. 20:27
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
Esetleg akkor kezdj el aggódni, ha a nepper is úgy üdvözli a "független" szakértőt, hogy szervusz Tibikém, mi a helyzet? 😁😁
2021. máj. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!