Megéri most lemosni az autót?
Figyelt kérdés
Napokon belül eső lesz, de eléggé koszos az autó. Várjak vele az esőig vagy most mossam?2021. ápr. 30. 17:13
1/12 anonim válasza:
honnan tudod ilyen biztosan hogy eső lesz e?
nem biztos az se
2/12 A kérdező kommentje:
Azt írja az előrejelzés. Nem szeretem amikor lemosom és 1 nap múlva olyan mintha soha nem mostam volna még le.
2021. ápr. 30. 17:34
3/12 anonim válasza:
Kaksizás előtt is kérdést írsz ki a gyakorira?
4/12 anonim válasza:
1-4 mm záport mond a következő pár napra ami kb ló*** és elég kevés az évszakhoz képest.
5/12 anonim válasza:
De tudod mit, most le aztán ha esni fog írj ki új kérdést az eseményekről, érzéseidről, vágyaidról :)
6/12 anonim válasza:
de az esőnek sincs akkora ereje hogy lemossa az autót.:D
nem véletlen van autómoso...
az eső csak rácsepeg lehet csak ilyen zápor lesz az meg nem elég ha koszos.
lusta disznóóu
7/12 A kérdező kommentje:
Ja, esik pár csepp, belefújja a port a szél és máris retkes :D
2021. ápr. 30. 17:37
8/12 anonim válasza:
Minek van neked autód ha ilyen apró feladatra is életképtelen vagy?
9/12 anonim válasza:
#8 Nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy 200 forintot nem hajlandó rá költeni. "Lemosom és megint koszos lesz" hú mekkora probléma hallod. :D
10/12 anonim válasza:
Nem kell napokig szakadó eső, ahhoz hogy mocskos legyen a felület. Pár percig tartó csepergés után is retkes tud lenni.
Ha meg tudod tenni, hogy nem használod a kocsit, a következő napokban amikor esik, hanem bent hagyod a garázsban, akkor lemoshatod. Ha nem, akkor én várnék vele a jövő hét elejéig. Akkor jöhet kicsivel szárazabb idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!