Mazda demio-ról mondanátok véleményeket?
Haver te most gyógyszerre iszol,vagy tényleg ennyire el vagy tájolva autó ügyileg?!?
250-ért nincs költségmentes autó,ennyiert lassan tényleg jobban felszerelt biciklit sem kap már az ember......nem hogy valami munkásautónak valót,ami műszakilag hibátlan ,lehet vele lomolni es napi 150km-et menni.....
Nem olvastad el miket írtam eddig?
Szerelő ismerősömtől venném. Renbe rakja nekem, úgy adná el. Nekem, ennyiért. Ha nekem nem kell, dob rá még +egy 100-ast és meghirdeti.
Műszakilag jobb lenne mint amivel most járok (egyébként azt os ő szereli) és fiatalabb is.
Talán megsajnált, vagy csak nem akar a hirdetéssel foglalkozni.
De udvariasságból kocsit venni nyilván hülyeség. Ezért próbállom körbejárni a témát, hogy jó lenne-e nekem, vagy mondjak inkább nemet.
Jó kis autó. Olcsó fenntartani, az alkatrészek is olcsók hozzá mivel majdnem minden alkatrészt más mazdákban/kiában is felhasználták (323, 626, kia rio).
Amire figyelni kel aza hátsó híd csatlakozása a karosszériához.
Van belőle klímás is, és elég nagy a belseje kis autóhoz képest 90x90x135cm részt szabadíthatsz fel ha lehajtod a hátsó üléseket (pl raklap elfér).
A facelift utániban már elektromos szervós a kormánymű, kis ívben meg tudsz vele fordulni, nagyon jól manőverezhető.Van belőle 1.3 és 1.5 is akkora különbség nincs köztük, elég megbízhatók. Száguldozni nem igazán lehet velük.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!