Mazda demio-ról mondanátok véleményeket?
Miért nem kéne?
Tudom h jó. Átnéztem, kipróbálltam.
Bár az úttartását nem tudom milyen. Meg hogy hogy viselkedik pályán. Ezekre lettem volna még kíváncsi.
Munkás autónak kellene. A mostani kocsim már kirohad alólam. Így ez célnak megfelelőnek tűnik, ha józan ésszel nézzük.
Csak hát olyan szűk. Meg az ülése is, mint ha konyha széken ülve vezetnék.
Napi bohóc pipa......
Munkás autónak kellene valami.....erre a valasztas egy ilyen apró vacak kisautó,és akkor úttartásról pályázásról meg kényelemről beszélünk.......no comment.....
Ugye tudod hogy mindenkinek mást takar a munkás autó kifejezés?
Nálam azt, hogy bele fér a 4-es létra, szerszámok. Nincs lelkiismeret furdalásom beleülni retkes-poros, akár sáros ruhában. De ugyanakkor nem fáj benne a hátam mint pl. egy scudoban, vagy egy dewo-ban.
Úttartást meg azért kérdezem mert napi 2x70km tervezek vele menni. Vegyesen, falun, kacskaringós leejtős erdei utakon, belvárosban és jó 36km pálya is benne van.
Szóval lehet hogy neked nevetséges, de nekem erre a célra most ennyim van, amiért ezt ajánlották.
Mit ajánlanál 250-ért, amit nem kell javíttatni miután megvettem és vonóhorgos is?
Mert ezt nem kellene. (Szerelőtől venném.)
Igen tudom. Gyűjtögetek. Nem is most akartam venni. Pláne ezt. De ajánlották.
Aztán ha azonnal nem-et mondok és a mostani kocsimon szerelni kell valamit, akkor hallgathatom, hogy "Ott lett volna egy műszakilag kifogástalan jó vétel, te meg ragaszkodsz a fo*talicskádhoz!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!