Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt vagy új autó?

Használt vagy új autó?

Figyelt kérdés

Új autó vásárlása előtt állok és azon gondolkodom hogy egy teljesen új, 2021-es Dacia Dustert kéne e vennem, közepes felszereltséggel vagy egy többéves használtat, de “jobb” márka képviselőjét.

Főleg elővárosában használnám az autót, heti 1-2 alkalommal autópályán, de még 100 km alatt.

Igazából használtakból olyanok jönnek szóba mint Honda Civic (2010-15), Skoda Rapid (2015~), Opel Insignia (2012~) és ilyen maximum 150,000 kilométerrel...

Ami ugye vagy valós, vagy nem.

Ha nagyon jó állapotot (vagy annak tűnőt) ki fogok, akkor még meg is marad minimum többszázezer forintom, de lehet hogy egy millióm is a Dusterhez képest.

Csak ugye az meg mégis egy 2021-es, ÚJ autó és az olyan megnyugtató, hogy biztosra lehet tudni, hogy nincs valami komoly, de rejtett betegsége.

2021. ápr. 28. 09:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20%

csak hasznlt autót szabad venni, újat soha

a felsorolásodból csak a honda jó váúlasztás a többi kuka

2021. ápr. 28. 13:08
 22/24 anonim ***** válasza:
84%

Én sose vettem használt autót csak újat.

Amikor már nem érte meg megcsináltatni akkor eladtam, kinlódjon más vele.

2021. ápr. 28. 15:56
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezt ne hirdesd, mert a végén nem lesz használtautó, ha senki se vesz újat… :D

2021. ápr. 28. 18:35
 24/24 anonim ***** válasza:
23%

23 igazad van bocsánat

VEGYETEK ÚJ (beépített hibás) agyon autómatizált sz@rokat

2021. ápr. 28. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!