Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért akarnak itt sokan pár...

Miért akarnak itt sokan pár százezerért Audit, BMW-t venni?

Figyelt kérdés
Értem én hogy korlátozott a rendelkezésre álló keret. De ha eddig ér csak a takaró, akkor miért kell feltétlenül öreg prémium autó? Egy Ford, VW, Opel, Suzuki, Kia, Hyundai, stb. vonalon nem jár jobban az ember hosszú távon ha ilyen árkategóriában gondolkozik?
2021. ápr. 27. 09:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Mert ennyi gyűlt össze ballagásra, meg innen-onnan és hát csábító egyeseknek a "keveset futott jó motor váltó" szövegű hirdetések.
2021. ápr. 27. 09:13
 2/21 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem itt a kulcsszó a "hosszú távon" van, muszáj-e hosszú távban gondolkozni?

Valahol érthető az is, ha valaki nem feltétlenül Suzukiban akarja leélni az életét, hanem valami magasabb presztízsűre, menőbbre vágyik.

Aztán nyilván egy normális érett felnőtt ember másképp értékeli már a dolgokat, de régen azért mi is izgalmasabb autókra vágytunk, amivel lehet "villogni" a haverok előtt. Az más kérdés, hogy valaki ezt megkapta/vette vagy sem.

Na meg van az a réteg ahol a lefingott BMW is BMW, még akkor is ha csak 1,6 benzines.

2021. ápr. 27. 09:31
 3/21 anonim válasza:
91%

Neked pontosan igazad van. Én kicsit más megközelítésben úgy fogalmaznék, minél balkánibb valakinek a gondolkodása, annál inkább vonzódik a nagy fekete német autókhoz. És fordítva is igaz, minél okosabb valaki, annál inkább kerüli ezt a kategóriát.

Egyébként ha nem hiszed, tegyél egy kirándulást Romániába vagy Albániába: az eszetlen parasztok mind-mind mercsóra és szakadt bmw-re hajtanak.

2021. ápr. 27. 09:39
 4/21 anonim ***** válasza:
48%

Most a párszázezer az tág fogalom. Van akinek 3, van akinek 800 ezer is annak minősül. Előbbiért nyilván csak nagyon leéltet kapsz, utóbbiért viszont egy régebbi tipusból már ki lehet fogni használhatót (nyilván arra is kell később költeni, hogy 2 év múlva ne legyen egy szétesett autó)

De egyetértek #2-el, érthető hogy valaki, főleg egy fiatal nem 10évre vesz kocsit, és valami menőbbet, vagy nem feltétlen a külvilágnak jobbat hanem magának egy jobb minőségérzetet adó kocsit akar. És hiába 20+éves egy Audi vagy BMW, ha nincs leélve az még ma is egy kényelmes, minőségi érzést adó kocsi.

2021. ápr. 27. 09:41
 5/21 anonim ***** válasza:
61%

Amiért a hitelre megvett 200e értékű ájfónra is kifizetnek 6-700e Ft-ot szemrebbenés nélkül 2 év alatt :)

Az meg hogy mutatna már egy szutyukiba'.

Az előre gondolkodáshoz intelligencia kell, ezeknek olyan nincs.

2021. ápr. 27. 09:47
 6/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nekem Suzukim van de nagy raj vagyok vele. Pirostól pirosig megy a racse, irányjelző az mi?, kanyarba és körforgóba néha kirakom a seggét, tilosba parkolok, tetettem alá sport dobot és kiraktam a hátuljára, hogy "az utak királya". Ha valaki nem bír magával megy a büntisatu. Majd vissza kettő-három és padló

Csicskák vagytok

2021. ápr. 27. 09:51
 7/21 Morzsi007 ***** válasza:
62%
Azt meg kell hagyni, hogy egy 20 éves 5-ös BMW nagyon kényelmes és halk tud lenni, egy újabb kis még középkategóriás, amit azért a pénzért kapnál komfortban is nagyon elmarad tőle meg sok mindenben, DE itt jön képbe amit a többiek írtak, hogy ennyi évesen sok hiba is előjön, rohadás, ami csak szívást jelent és százezreket, meg a dizájn is unalmas már, sok ilyet látni az utakon, van pár használható darab, de azok drágábbak. Nem vagyok német prémium márka hívő, ha mégis kellene választani, akkor németből Porsche, semmi más, jelenleg japán autót vezetek és fogok is. 😁
2021. ápr. 27. 09:57
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes ezen az oldalon bármit mond az ember, érvek nélküli lepontozás a "válasz".
2021. ápr. 27. 09:58
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

#9: nem az a baj, hogy nem egy életre veszi, hanem megvesz egy romot 1 milláért, majd 2 év alatt beleborít még 3-at. majd jó ha el tudja adni 500-ért a szétrohadt roncsot.

Amúgy meg 4-ért már egy teljesen jó autót is vehetett volna, amit 2 év múlva eladhat még majdnem annyiért, amennyiért vette.

2021. ápr. 27. 10:10
 10/21 anonim ***** válasza:

#3 Bécsbe meg szinte csak törököt látsz szakadt bmw vel. Hihetetlen mikor ugyanazokat az autókat látod és mindbe török.

Itthon meg a pisis raj gyerekek.

Ingázók meg a szakadt audit szeretik nagyon.

2021. ápr. 27. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!