Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vannak sokan oda a...

Miért vannak sokan oda a Lexusért?

Figyelt kérdés
Nézegettem neten videókat,hát nem valami nagy szám sem,sem belül,az ülések sem valami nagy szám,tetőtéri ablak sem túl szép...Redásult bekapcsolta rajta a csávó a robotpilótát 2 mp után ha nincs észnál és nem kapja el a kormányt akkor összeütközik egy másik kocsival...simán átment a másik sávba,még csak nem is lassított.Na ez Mercivel,Audival,BMW-vel nem történt meg,Volvoval sem.Arról nem is beszélve,hogy szinte csak egy sima Toyota.Nem luxusautó...

2021. márc. 5. 21:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*sem kívül,sem belül
2021. márc. 5. 21:12
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem kérdés, hanem egy állítás.
2021. márc. 5. 21:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Na ez Mercivel,Audival,BMW-vel nem történt meg,Volvoval sem."

Dehogynem. Gyerekcipőben jár a hibamentes "robotpilóta", még az élen járó Teslánál is.

2021. márc. 5. 21:23
 4/14 anonim válasza:
100%

Az, hogy minden amit az autókról tudsz videókból meg a többi fotelszakértőből jön, a német márkák felhozásával azonnal tiszta.

1: Bármelyik lexus minden izében jobb konstrukció mint azok.

2: A Tesla is falnak megy. Akkor annak is gagyibb az önvezetője mint egy mercinek (amiben amúgy nincs, csak asszisztens)?

3: A volvo a bemutatón elütötte sok sok éve az embert, aki az automata féket demonstrálta. Valszeg te ahhoz még fiatal vagy, hogy emlékezz.

SOHA sem vennék japánt. Van önbecsülésem. De ne szopkodjuk már a német autógyártást, akik nem tudtak 16 éve egy becsületes autót csinálni.

2021. márc. 5. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, túl sok objektív érvet nem tudtál felhozni. Az ülés szerinted nem nagy szám, meg az ablak szerinted nem túl szép. Meg szerinted nem luxusautó.

Hát, oké, más meg nem így gondolja.

Ezt a robotpilótás sztorit meg nem tudom honnan szedted, ez simán lehetett egy lejárató videó.

2021. márc. 5. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges ennyit koptatni a billentyűzetet, mikor egyszerűbben is le lehet írni: a nímettótó jaó, minden más sz*r.
2021. márc. 5. 21:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"Arról nem is beszélve,hogy szinte csak egy sima Toyota.Nem luxusautó..."

Lexus LS500h-ban ültem nemrég. És sok autóhoz volt már szerencsém, de messze ez volt a legkényelmesebb. És megbízhatóbb mint akármelyik német prémium, az biztos.

Az LC500 pedig a világ egyik legszebb autója. Szerintem.

[link]

2021. márc. 5. 21:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább németautó fan vagyok, de azért egy normális Lexusra azt mondani hogy sz@r és nem prémium... azért az kemény egy kicsit. :D
2021. márc. 5. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Na, a lekotlott 20 éves német prémiumból kiábrándultak találnak maguknak új álmokat. Most a japán a tuti.
2021. márc. 5. 21:48
 10/14 anonim ***** válasza:
9%
Jók a Lexusok, csak köze nincs egy Audihoz például. Az a baj, hogy a Lexus fanok szerint Audi minőség, hát közelébe sem ér a Lexus a németeknek.
2021. márc. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!