Miért vannak sokan oda a Lexusért?
"Na ez Mercivel,Audival,BMW-vel nem történt meg,Volvoval sem."
Dehogynem. Gyerekcipőben jár a hibamentes "robotpilóta", még az élen járó Teslánál is.
Az, hogy minden amit az autókról tudsz videókból meg a többi fotelszakértőből jön, a német márkák felhozásával azonnal tiszta.
1: Bármelyik lexus minden izében jobb konstrukció mint azok.
2: A Tesla is falnak megy. Akkor annak is gagyibb az önvezetője mint egy mercinek (amiben amúgy nincs, csak asszisztens)?
3: A volvo a bemutatón elütötte sok sok éve az embert, aki az automata féket demonstrálta. Valszeg te ahhoz még fiatal vagy, hogy emlékezz.
SOHA sem vennék japánt. Van önbecsülésem. De ne szopkodjuk már a német autógyártást, akik nem tudtak 16 éve egy becsületes autót csinálni.
Hát, túl sok objektív érvet nem tudtál felhozni. Az ülés szerinted nem nagy szám, meg az ablak szerinted nem túl szép. Meg szerinted nem luxusautó.
Hát, oké, más meg nem így gondolja.
Ezt a robotpilótás sztorit meg nem tudom honnan szedted, ez simán lehetett egy lejárató videó.
"Arról nem is beszélve,hogy szinte csak egy sima Toyota.Nem luxusautó..."
Lexus LS500h-ban ültem nemrég. És sok autóhoz volt már szerencsém, de messze ez volt a legkényelmesebb. És megbízhatóbb mint akármelyik német prémium, az biztos.
Az LC500 pedig a világ egyik legszebb autója. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!