Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan vennétek autót?

Honnan vennétek autót?

Figyelt kérdés
Magánszemély, márkaszervíz, kereskedőtől?

2021. ápr. 25. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Magánszemélytől vásároltam eddig. Maradok is ennél a megoldásnál. Sokat elárul, hogy kiféle-miféle emberről van szó, elég megnézni a környezetet. Ha rendezett tulaj-ház-udvar, akkor esélyes, hogy a kocsit is megbecsülték. Az eladó beszéde, megjelenése is fontos. Meg az is, hogy ne egy benzinkúton, parkolóban fogadjon, hanem otthon (lásd fentiek).

Ilyet, hogy Marketplace meg se néznék.

Kereskedőtől én nem vennék. Bár sokat tisztult már állítólag a helyzet.

2021. ápr. 26. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es: ez se mindig igaz. Én se szoktam az érdeklődőket magamhoz elhívni. Tesco parkoló például tökéletes hely. Leszűröd, hogy milyen ember és eldöntöd, hogy eladod-e neki. Senkinek nem hiányzik, hogy eljön valami c ember a lakásra és eladás után meg majd a nyakadra jár meg hivogat. Vagy azért fenyeget, mert nem adod el neki féláron.
2021. ápr. 26. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:

12

Van benne igazság, de azt, hogy nagyjából miféle ember érdeklődik, az már a telefonban kiderül. Ha nem szimpatikus azt mondom, az autó már elkelt.

2021. ápr. 26. 12:11
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 29. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!