Melyik Tesla Modellt javasoljátok 190 centi felett?
Figyelt kérdés
Igen, ezt most úgy kérdeztem, mintha ez a Teslások.hu lenne de megköszönöm a segítséget!2021. ápr. 24. 20:48
1/9 anonim válasza:
Mindegyik Tesla hossza 190cm felett van, válassz bátran. :-)
3/9 A kérdező kommentje:
Már úgy értem, hogy én vagyok 190 centi (190-193 között) és ilyen magassághoz melyik lenne kényelmes?
2021. ápr. 24. 20:56
6/9 anonim válasza:
Akármelyik jó lesz,én is 190 centi vagyok,Thaliám van és el vagyok abban is.Egy Teslában biztosan be tudod állítani úgy hogy kényelmes legyen
7/9 anonim válasza:
Mondjuk ha én akarnék 15+ milliós autót venni, még véletlen sem mennék el szalonba vagy esetleg kereskedőhöz, eladóhoz és ülnék bele hanem arra adnék, hogy idegen emberek az itnerneten mit mondanak pláne úgy hogy 100-ból 99 valószínűleg nem is ült benne, kivéve persze, ha olyan kedvem volna, hogy menőzök, hogy nézzétek, Teslát szeretnék venni. :)
8/9 anonim válasza:
Vezetőülés mindegyik OK.
Hátsó ülés Model 3 vagy Y. S és X-ben bevered a fejed.
187 vagyok és próbáltam az összeset.
9/9 Wadmalac válasza:
A Model 3 is nagyobb, mint egy átlag középkategóriás európai autó.
Ha esetleg ugyanilyen testmagasságú utas kerül mögéd is, akkor már a Model X esetleg kényelmesebb.
Amúgy elmondom neked, a VW ID4-ben az X-et leszámítva mindegyik Teslánál több a hely, hátul is.
És nem rosszabb autó, még nem is drágább.
Mondjuk ezt még nem tudsz ma rendelni és holnap beleülni (ami Teslára is igaz, hacsak nem használtat akarsz).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!