Milyen használt autót érdemes másfél millió környékén venni?
Figyelt kérdés
Nemrég vittem vissza egy volkswagent autókereskedésbe, mert megette németországban a só, mazdáról mindenki azt mondja, hogy rohad az aljuk, bmw javítása túl drága, porsche pedig megfizethető lenne csak nem vagyok milliárdos.
Márka függetlenül állok az ügy előtt, benzines 5 ajtósat szeretnék, legalább 1.6-os motorral, csupán ennyi a kikötés.
2021. ápr. 21. 16:24
1/2 anonim válasza:
Én egy nem rohadó, magyarországi VW-t vennék, Golf V, Golf Plus, de ezeket inkább 1.9 PD TDI-vel ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Focus, S40 mind a kettőből a második generációs változat.
Fiat Bravo 2, Punto/Grande Punto, bár itt nincs 1.6-os motor, hanem "csak" 1.4-es turbo (meg turbo nélküli is), de az se problémás motor.
Hyundai i30/Kia Ceed első generációja.
Toyota Corolla E12, Avensis, Auris.
Rohadás mentes Mazda 3, utána meg egy jó kis alváz és üregvédelem neki.
Ufo Civic, Accord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!