Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz eladni egy...

Mennyire nehéz eladni egy 2012-es audi a7-est magyarországon?

Figyelt kérdés

Használtatón láttam, hogy ebből a kategóriából 5.5 milliótól egészen 7.5 millióig hirdetik a kocsikat. (Összesen 17 db van a 2012-es modellből)

Az évjáratot leszámítva pedig összesen 96 db.

A legolcsóbb amit találtam, az 4.99millió volt, 2011-es évjárat.

Ha én mondjuk 6 millióért meghirdetem, és jó állapotú, automata váltós , 150 kw, dízeles, 25x.xxx km van benne,

Mennyi idő alatt kel el egy ilyen értékű kocsi ?

Pár hónap, vagy akár évek is lehetnek?

Fogalmam sincs mire számítsak, lehet hogy 1-2 hét alatt elviszik, de lehet rajtam rohad ?

Vélemény?

2021. ápr. 21. 14:30
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szia kedves kérdező. Érdeklődni szeretnék mennyi idő alatt kelt el az autód? Hasonló cipőben járok most én is. Én egy Q3 Audit szeretnék eladni 7 sebességes automata Quattro. 3 ilyen példány van a használtautó oldalon 5 millióért. Hasonló árat szeretnék érte kérni, pár hónap múlva lesz esedékes és kíváncsi vagyok mire számíthatok.
2024. júl. 27. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Most nagyon nehéz eladni bármit is, nem vesz senki semmit. Csak a nagyon olcsó dolgok mennek mostanában, az 5 millió az nagyon nem az. Hirdesd mindenhol, lehet hogy meg fogják majd egyszer venni. Bár még ritka is az autó. Sok sikert
2024. júl. 27. 17:37
 13/13 anonim válasza:
Úgy lesz, ahol lehet adok fel hirdetést, az autóra is rá lesz írva egy eladó felirat az elérhetőségemmel. Türelmesen várni fogok és bízok a legjobbakban.
2024. júl. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!