Nem furcsa, hogy most a kormány új felhatalmazása miatt az egész ellenzék meg az EU attól fél, hogy Magyarország totális diktatúra lesz, miközben állítólag már 2012 óta állítják, hogy már azóta diktatúra van?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 09:40
1/8 anonim válasza:
A diktatúrának ugyanúgy vannak fokozatai, mint ahogy a fehér és a fekete közt is rengeteg árnyalata van a szürkének.
Nem értem, miért ennyire nehéz ezt felfogni.
2/8 anonim válasza:
Sajnos nekem nem furcsa, erre számítottam...
3/8 anonim válasza:
Jó, de most még totálisabb lesz!!!4!4!4
Ez már tényleg a vég.
Ez nem az úgy, hanem az amúgy!!!!!44!4!4!4
4/8 Alex Fly válasza:
Miért lenne furcsa?
Az eddigi diktatúra most ment át totális diktatúrába. Ezen mi olyan bonyolult?
5/8 anonim válasza:
Tudom, szerinted csak akkor van diktatura ha már mindenkiben benne van a csengöfrász!
6/8 anonim válasza:
Amíg jön a fizu, tele a tesco, megy a vlóvilág meg a csillagszületik és lehet félni a migrktól meg a covidtől a többség azt sem venné észre ha már ott tartanánk, hogy a szomszédokért jönne a fekete autó...
7/8 anonim válasza:
Tessék, már az elmúlt 20 perc óta is nagyobb a diktatúra, mint a kérdés kiírásakor volt!!!4!4!4
8/8 anonim válasza:
Az ellenzék? Te sajnos vak vagy. Értelmes ember már nem vitázik ezen, teszi a dolgát és nem érdekli, ha a diktatúrát vagy bármit imádók élvezkednek a mocsokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!