Randa ezzel a 6 szemével mint valami randa pók, de valszeg megbízható, a koreaiak nagyon sokat tanultak/vettek át a japánoktól. ;)
2021. ápr. 18. 19:59
12/24 anonim válasza:
Rozsda a legkomolyabb problemaja a tipusnak.
2021. ápr. 18. 22:09
13/24 anonim válasza:
Mit hisztizel te szerencsétlen? Nem tudsz olvasni? "140 lóerő a mindennapokban elég jól mozgatja, lehet vele haladni."
2021. ápr. 18. 23:03
14/24 anonim válasza:
Igen, a mindennapokban tényleg bőven elég mindenre a 140 ló, egy ekkora súlyú autóhoz főleg (nem irónia, komolyan). Csak ha ez a mindennapokban dinamiksunak számító teljesítmény elég, ennél több nem kell, akkor minek az úgy-ahogy sportautós kinézet? Ez szerintem ugyan az a kategória, mintha egy családi szedánra vasalódeszka hátsó szárnyat és versenycsíkokat, na meg nagy kipufogóvéget raknak. Annak a családi szedánnak is elég a teljesítménye a midennapokra, csak akkor miért kell úgy kinéznie, mintha attól többet tudna?
2021. ápr. 18. 23:28
15/24 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek lemezfelnis tucatszedánokkal járnia.. azért, gondolom.
2021. ápr. 18. 23:36
16/24 anonim válasza:
#15: Nem tudom ezt miből szűrted le, felniről egy szót nem írtam. Egy szép, akár a gyárinál egy-két collal nagyobb alufelni és egy vasalódeszka spoiler szerintem nem egy kategóriába vehető "átalakítás", de gondolom te is érzed ezt, csak kötekedni akarsz. Egyébként nem, nem kell senkinek tucatszedánnal járnia, csak ha valaki a tucat autótól komolyabbat szeretne, akkor az belül is legyen olyan (nem az utastérre gondolok elsősorban, hanem a hajtásláncra, futóműre, fékekre), ne csak kívül.
2021. ápr. 19. 00:13
17/24 anonim válasza:
Hát, ahogy olvastam, csajnak lesz. azoknak nem annyira kell 300 lovas turboawd autó. úgyhogy a Hunyadi kupé tekinthető csajkocsinak ezen az alapon. Amúgy 20-30 éve rengeteg ilyen 120-160 lovas sportos lapos kupéforma született és volt forgalomban.
Nyilván a legtöbből volt az ínyenceknek való 200+ lovas változat is, de a 70% az egyszerűbb szívómotoros változatok voltak.
2021. ápr. 19. 00:45
18/24 anonim válasza:
#14: Ez a teljesítmény a magyar járműpark saccra 75-80%-ánál több, akkor miért ne lehetne a megjelenése is egy fokkal másabb, mint a tucatautók? Tartom, hogy az egyik legrondább coupe, de attól még más, kitűnik a tömegből. Nem csak a teljesítmény egy autó fokmérője, az esztétikum is nyom a latba kb. ugyanannyit.
2021. ápr. 19. 13:26
19/24 A kérdező kommentje:
17, és 18-assal értek egyet
2021. ápr. 19. 17:24
20/24 A kérdező kommentje:
Megkaptam a választ is miszerint a rozsadara figyeljek, tulajdonképpen erre voltam kiváncsi, illetve erre is, és meg mindig nem kertem annak a véleményét aki szerint hogy néz ki, illetve nem dinamikus stb. Mint elmondtam női sofőrje lesz. Nyilván benzines kell legyen meg megbízható, erre én úgy gondoltam ez lehet hogy az, ezért tettem fel a kérdést van e tapasztalat illetve mik a vélemények. Képzeld nekem a saját autóm elég dinamikus pedig szinten 2L hengerurtartalmu. Ültem is már mindenfele autóban köztük 300-400 loerosekben úgy hogy tudom mi számít erősnek. Egy nőnek minden napra ennél több nem kell az is jócskán városban használva. Neki pl tetszik a forma ez a lényeg, nem a te véleményed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!