Milyen városi családi autót ajánlanál 1 millió körül?
Mi a legjobb ár-érték arányú autó ennyiért?
Megbízhatóság, olcsó javíthatóság, biztonság....
Hyundai i10-20-ról mi a vélemény? Honda Jazz?
Családi autóról nekem először valami nagy egyterű jutott eszembe. De aztán látom, hogy kisebbeket nézegetsz.
Jazz nem rossz választás.
Suzuki SX4 esetleg, 1.5-ös motorral.
Én személyesen egy Golf Plus-ban is elgondolkodnék, praktikus és értéktartása szerintem jobb mint egy japáné. 1.6 benzin és 1.9 PD TDI motorral nagyon megbízható.
1-es, köszi!
Igazság szerint anno gyerekként egy Skoda 120l volt a családi autónk 😂, így méretileg nincsenek nagy elvárásaim. Amibe befér két gyerekülés hátra (és hogy haladjunk a korral azért isofix rögzítéssel), az már nekem családi. ;)
Főként városon belül használnánk, fontos hogy könnyen navigálható legyen, ne kelljen két parkolóhely hogy elférjen. Ne legyen nagyon drága a javíttatása, ne kelljen túl gyakran szerelőhöz hordani. Béna kezdő sofőr még csiszolandó stílusú vezetését kibírja. A kasznija pedig ne legyen papír. Egy biztonságos erős közepes kocsi.
Aki lepontozza a válaszokat, jönne a tuti ötlettel is? Nekem fogalmam sincs, csak a pontozás segíthet, hogy kinek higgyek, de mindenki le van. :)
Jazzből 15 évesek vannak ennyiért, tény. Az nagyon sok? Hány év van még egy ilyenben?
i20-as már van 10 éves is ugyanolyan árban.
Ha 2-t szánnék rá, hamarabb vennék újat részletre (a 2 önerővel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!