V6 2.5 TDI vélemények?
A veztengely kopott el és lehullottak a himbák az első szériában, később ezt javították, ez igaz. A 180 lóerős motorok már nem olyan rosszak. De! Még mindig ott a bánat vp44, ami ha bedöglik, akkor 400 ezer Forint már ugrott is a javítására. Már jártam úgy többször is, hogy javítás után be se indult az autó, adagoló megint le, gariban megcsinálták, elment 1 évet és megint szar. Nem sok helyen javítják és ott se mindig sikerül...
Egy épített mechanikus adagolóval, kéziváltóval már vállalható.
(Bár én inkább felhúznék egy 1.9 tdi-t. 5 hengeres csúcsai, pd turbója, meg egy csata chip és 150 lovat az is tud lazán, tartósan, füstmentesen.)
Az igazat megvallva audi a4 cabrioban gondolkozok es amit talalok es dizel, az osszes 2.5 tdi
Nem tudom merjek e igy venni.Nagyon regota szemezek vele
A BAU motorkódost allitolag mar meg szabad venni ettől függetlenul tavol tartanam magam ettől a motortól,nem veletlenul van rossz hire.
"Mert 1.9-hez képest nagyon jól megy, és a hangja jó"
Kb semmivel nem megy jobban mint az 1.9TDI,sőcsak egy mezei csipszelt komolyabban at sem alakított is kifújja a 2.5 orrát,raadasul a hangja is pocsék hiaba V6.Igazaból semmi nem szól e mellett a 2.5TDI mellett
Van benne valami, amit mondasz Brasco, mondjuk alapból csodálkozom, hogy normális választ is tudsz adni.
Szóval a 2.5 TDI tényleg sokszor szarabbul megy, mint az 1.9, de ez azért van, mert az összes 2.5-nek véres a torka, jó, ha a 150 vagy 180-ból 120-at le tudnak adni valójában. Egy rendberakott, jó állapotú 2.5 azért odaver akármelyik 1.9 TDI-nek (kivéve a 150 lovasoknak, annak azért nem). Alapjáraton tényleg durván kerreg, bár nekem kifejezetten tetszik az orgánuma. Fordulaton viszont már szég hangja van ennek is, mint egy rendes V6-nak. Sokkal kellemesebb vezetni, jobb a a karaktere, mint az 1.9-nek, persze ízlések ugye. Mindenesetre továbbra is a benzinest ajánlom egy cabrioba, most jut eszembe, hogy ebből van 2.4 V6 benzin is, azt kell venni, nem is az 1.8 turbót.
Köszönöm a válaszokat, ha esetleg van még valakinek tapasztalata szívesen meghallgatom.
Őszintén tudom hogy sokan be fognak szólni de mindenképp dízeles kocsit akarok venni.Eddig is az volt én meg vagyok vele elégedve fogyasztásban is.Sokat fogok a jövőben hosszú távra menni szóval maradnék a dízelnél.Ha mindegy lenne meg sem fordult volna a fejemben a 2.5 tdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!