Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezen az oldalon mièrt hordja...

Ezen az oldalon mièrt hordja le mindenki a régebbi Audikat, Merciket, BMWket ?

Figyelt kérdés
Akárhány olyan kérdés van,hogy megbizhatóak e ezek az autók, mindig odaböfögik olyanok, hogy sz*r , akiknek sose volt még ilyen kocsijuk :D

2021. ápr. 18. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

Már hogyne lehetne.

Ezeknek a régebbi típusoknak (E39, Audi A4 B5, Audi A6 C5, Passat B5.5) annyira leesett az ára az utóbbi időbe (pont azért mert a kínálat 80%-a hulladék) hogy 1 millió körül már egész értelmes darabokat kapni. Nem egy ember vett ismerettségi körömből ennyiért Audit, Passatot és semmi baj velük, korukhoz képest megkímélt autók.

2021. ápr. 18. 15:52
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Vegyünk pl. egy 20 éves 3-as bmw-ét, anno került a 320d több mint 8 millió forintba ami most se kevés pénz de 20 ével ezelőtt pláne nem volt kevés.

Akkor prémium autó volt, ma már nem az a prémium mint 20 éve, most meg kapod 1 milla körül, ez mindent elárul, akinek ez nem mond semmit az higgye akkor azt hogy hú micsoda prémium autója van ha ettől jobban érzi magát.

2021. ápr. 18. 16:23
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
#12 Nem azért kell "prémiumot" venni hogy felvágjak vele a haverok előtt. Nem másoknak veszek autót hanem magamnak, hogy nekem jó legyen. És ha egy kényelmes, jó minőségérzetet adó kocsit akarok, akkor veszek egy jó állapotú, idősebb "prémiumot".
2021. ápr. 18. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

Ja. Veszel egy exprémiumot, aztán meg felvágsz vele. Meg isteníted az önigazolás miatt. Ismerjük a fajtádat. Nem kell a púder.

(Nem te vagy az a tizenéves merdzsós user?)

2021. ápr. 18. 16:42
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem én vagyok, és nem felvágásból veszek autót. Pont azt írtam, nem másnak veszek autót hanem magamnak.
2021. ápr. 18. 17:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt vedd hozzá, hogy ez az oldal nagyon torzít, itt bármi ami nem a lehető legfiatalabb, leggyengébb kompakt, azt szarozza valaki.

Egyébként az a baj, amit előttem többen is írtak, hogy sokat behoznak, mint lefingott bontószökevény, aztán eladják valami baleknak, az meg hordja a szervízbe állandóan, mert szar. De ilyen kocsi szar lenne, akkor is ha japán lenne. Ráadásul rengeteg emberben van egy előítélet azért, mert sokan nagyobb presztízst tulajdonítanak, egy öreg német szedánnak, mint a pár évvel fiatalabb japán kompaktjuknak, aztán valahol a frusztrációt le kell vezetni

2021. ápr. 18. 17:14
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Vegyük azért észre hogy itt 90%-ban a " Van fél misim ebből milyen jó Audit, BMW_t Mercit kapok " kérdések vannak.
2021. ápr. 18. 18:19
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
Sok proli lepontoz mindenkit... :D
2021. ápr. 18. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__11..

Bár könnyen lehet direkt írta ki, ha viszont komoly, akkor tökéletes példa.

2021. ápr. 18. 20:21
 20/23 anonim ***** válasza:
34%
Itt a papírswift a menő.
2021. ápr. 18. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!