Mekkora guminyomás ajánlott a Renault és Dacia személyautók ill. kishaszon gépjárműveknél?
Figyelt kérdés
Van különbség a kishaszon- és személyautók között ilyen tekintetben? Vagy ez a gumitól függ? Esetleg a gumira rá kellene írva legyen a helyes nyomás érték vagy tartomány?2021. ápr. 15. 16:52
1/5 anonim válasza:
Renault Megane-om van.2.3 bart írtak elő,én 2.5-ötre szoktam fújni.
Kishaszonjárműveken nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Az autó kézikönyvében, a tanksapkában/ajtókeretben benne van, hogy milyen méretet, milyen terhelésnél mennyire kell fújni
3/5 anonim válasza:
Ajtó belső részén, tanksapkán vagy kézikönyvben benne van, de ha benzinkúton fújod meleg guminál, akkor 0,1-0,2-vel többre fújd, mert úgy lesz meg a gyári hideg guminál.
4/5 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de ha ezt nem tudod a kézikönyvből kiolvasni (ha az nincs meg, interneten is elérhető egy 10 másodperces google kereséssel) akkor inkább add vissza a jogosítványodat. Ezért is kéne a 8 általános mellett IQ szinthez kötni.
5/5 anonim válasza:
2,5 mindenbe, aztán cső. Nem kell annyira tized pontosan szentírásnak venni ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!