Mennyibe kerül ma egy B kategóriás jogosítvány?
Békés megye.
Én lassan kifutok a 2 évből emiatt a csoda helyzet miatt és, mert az oktató 6 hónap után vette fel velem a kapcsolatot, illetve most, hogy újra indult minden sem nagyon akar időpontot adni.
Nekem. Már benne van az egészében 240 ezrem. És még hol van a vizsga? +ugye a forgalmi vizsga? + ugye ha esetleg megbukok?! Az óra díja is emelkedett. Tehát én ilyen 280 ezrre gondolok. De örülök, ha 300-ból minden kijön.
Én 2017-ben vizsgáztam Debrecenben, nekem így alakultak az árak:
KRESZ tanfolyam - 15 000 Ft (erre elvileg volt diák kedvezmény)
Orvosi vizsgálat - 7000 Ft (a pontos összegre nem emlékszem)
KRESZ vizsga - 4600 Ft
Vezetési órák - 101 000 Ft (ez úgy jött ki, hogy első 6 órát még decemberben vezettem, amikor még 3000 forint volt egy óra, aztán januárban felemelték 3500 forintra, illetve ez 30 órát foglal magában, mert szerencsére nem kellett plusz órákat venni, meg rendesen volt az oktatóm, mert tényleg vezetéssel töltöttük ezt az időt, nem ment a bankba ügyet intézni meg ilyenek)
Forgalmi vizsga - 11 000 Ft
Az elsősegély tanfolyam + vizsga 20 900 Ft volt, így 159 500 Ft lett végül a full jogsi.
Azért nem hiszem 4 év alatt ilyen durván megugrottak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!