Ha gumi sprayvel "festem" az autóm akkor is számít a szinkód?
Régóta gondolkozok átfujatni az autómat de sajnos túl költséges számomra, viszont az autómon rengeteg festék hiba van.
Pár napja találtam rá egy gumi sprayre ahol autó festésre javasolják. Ebben a festékben viszont nem lehet kevertetni.
Mivel ez leszedhető festék réteget képez... itt is számít a szinkód vagy mivel leszedhető így nem?
Egyébként az autóm "08 zöld" de gondolom bünti lenne a vége ha másféle árnyalatú zöld kerülne rá
Olyan zöldre fested amilyenre szeretnéd. A 08 nem a szín pontos kódja, hanem számmal is jelölik a színt. 08=zöld
Hogy milyen árnyalatú? A kutyát nem érdekli.
A forgalmiba akkor is be kell jegyezni ha leszedhető a festék, de csak akkor ha az alapszín változik (pl kék, sárga, fekete, fehér)
Mi az a 08 zöld?
Bemész a festékboltba, erre mit kevertek neked ki?
Gumifestéknél gondolod ráfújsz bármit, és az az autó színéhez igazodik mint a kaméleon?
Sose felteteleztem ilyet mr. Okoska:D
Egyszeruen annyi volt a kerdes h a fenyes zold helyett pl. Matt zold, vagy terep zold lenne gumifestekkel azert buntetnek e vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!