Mi az értelme ennek a motorháztető maszknak?
Figyelt kérdés
Sok B6-os Passaton láttam már, szerintem ronda. Van valami értelme is, vagy csak látvány?
2021. ápr. 11. 18:41
2/9 anonim válasza:
Ez nem csicsa. A kőfelverődéstől véd.
3/9 anonim válasza:
Kőfelverődés gátló. Aki sokat megy az autóval, annak bizony hasznos.
4/9 anonim válasza:
Más típusú autóm van, de a motorháztető és az első lökhárító már sajnos olyan mint az ementáli. Tele van felvert kavicsok által okozott pöttyökkel.
Városban felesleges az ilyen védő, de aki sokat autópályázik, ott nagyon hasznos.
5/9 anonim válasza:
Kéne a szélvédőre is, nehogy felverődjön egy kavics!
6/9 anonim válasza:
ez nem B6 specifikus cucc, szerencsére már kiment a divatból. A kőfelverődésektől védi meg az autó egy kis részét. Sok értelme szerintem nincs. Máshol is összeveri kövekkel használat közben, de legalább ha leveszik elüthet a fényezés
7/9 anonim válasza:
Vagy aki sokat megy forgalmas murvás uton, ausztriában régebben sok ilyen út volt a mezőgazdasági utakon. Meg persze pályán. Véd a kövektől.
8/9 anonim válasza:
A gyakorlati értelmét már leírták, más kérdés, hogy a hazai autók 99%-án simán azért volt, mert az volt az akkori hülyegyerektuning divat.
9/9 anonim válasza:
Bizony a szélvédőt hasznosabb lenne védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!