Mi lesz az atlag auto 5 ev mulva?
Mostansag az atlag auto szerintem a Skoda Octavia 2015 (en igy vettem eszre)
De vajon 5 ev mulva mi lesz az atlag auto? (tudom nagyon jo kerdes :DD)
Összetételben hasonló lesz mint most. Az autók átlagéletkora növekedni fog kb. 18 évre. A behozott használt importautók száma is növekedni fog. Az új autók ára lényegesen magasabb lesz, nagyon kevesen tudják ezt majd megfizetni, legfeljebb hitelre, de abba is kevesebben fognak belemenni. Inkább a cégek veszik majd az új kocsikat, mondjuk most is...
Szerintem még nagyobb szerepet kap majd az, hogy az átlagember a meglévő autóikat javitgassák, toldozzák-foltozzák amíg csak lehet, minthogy lecseréljék.
#22:
Tessék, egy bontódó viszonylag fiatal autó a múltból. Azt mondtad, nem láttál ilyet. Hát láss. Nem mai cikk, de van az a kategória, ami ha elkezd kehes lenni viszonylag fiatalon, akkor hozzányúlni sem érdemes, mert csak egy feneketlen pénztemetővé válik, ami sosem lesz jó.
Igaz, meglehetősen ritka madár, nagy motorral, tele extrákkal, amik mind rohadt drágán javíthatóak, és ez is közrejátszott a bontásban.
5 év annyira kicsi idő, hogy marad fog az Opel :D
Az 2 műszaki ciklus, nem olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!