Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lesz az atlag auto 5 ev mulva?

Mi lesz az atlag auto 5 ev mulva?

Figyelt kérdés

Mostansag az atlag auto szerintem a Skoda Octavia 2015 (en igy vettem eszre)

De vajon 5 ev mulva mi lesz az atlag auto? (tudom nagyon jo kerdes :DD)

2021. ápr. 11. 17:16
1 2 3 4
 31/35 NTBS ***** válasza:
Mai felsőkategória alja. Egyénfüggő.
2022. okt. 4. 11:36
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Összetételben hasonló lesz mint most. Az autók átlagéletkora növekedni fog kb. 18 évre. A behozott használt importautók száma is növekedni fog. Az új autók ára lényegesen magasabb lesz, nagyon kevesen tudják ezt majd megfizetni, legfeljebb hitelre, de abba is kevesebben fognak belemenni. Inkább a cégek veszik majd az új kocsikat, mondjuk most is...

Szerintem még nagyobb szerepet kap majd az, hogy az átlagember a meglévő autóikat javitgassák, toldozzák-foltozzák amíg csak lehet, minthogy lecseréljék.

2022. okt. 5. 00:10
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom és nem is izgat, suzuki swift legyen az a fontos a többi le van szrva.
2022. nov. 15. 09:51
 34/35 anonim ***** válasza:

#22:

Tessék, egy bontódó viszonylag fiatal autó a múltból. Azt mondtad, nem láttál ilyet. Hát láss. Nem mai cikk, de van az a kategória, ami ha elkezd kehes lenni viszonylag fiatalon, akkor hozzányúlni sem érdemes, mert csak egy feneketlen pénztemetővé válik, ami sosem lesz jó.

[link]

Igaz, meglehetősen ritka madár, nagy motorral, tele extrákkal, amik mind rohadt drágán javíthatóak, és ez is közrejátszott a bontásban.

2022. nov. 15. 11:47
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

5 év annyira kicsi idő, hogy marad fog az Opel :D

Az 2 műszaki ciklus, nem olyan sok.

2022. dec. 2. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!