Mi lesz az atlag auto 5 ev mulva?
Figyelt kérdés
Mostansag az atlag auto szerintem a Skoda Octavia 2015 (en igy vettem eszre)
De vajon 5 ev mulva mi lesz az atlag auto? (tudom nagyon jo kerdes :DD)
2021. ápr. 11. 17:16
1/35 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Az átlag autók nagyon nem 2015-ösök. Vonjál ki a 2015-ből 10-15-öt nyugodtan. Hogy mi lesz 5 év múlva? Ugyanez.
2/35 anonim válasza:
Mit értesz pontosan "átlag autó" alatt?
3/35 anonim válasza:
Most 15 év az átlag autó évjárat, szerintem 5 év múlva is annyi lesz. Nagyon nem 2015-ös az átlag. De amúgy mit értesz pontosan az “átlag autón”?
4/35 anonim válasza:
Nem tudom mit értesz átlagautó alatt, ha azt hogy mi jelenleg a népautó, szerintem az inkább a Vitara mint az Octavia. Octavia már nem is nagyon lesz amennyire túlárazták.
5/35 A kérdező kommentje:
Ugy ertem hogy ugye vannak a gazdagabbak pl 50milkas Mercedesz meg vannak a szegenyebbek... es ennek az atlaga
2021. ápr. 11. 17:44
6/35 anonim válasza:
Kérdező.....a banánnak, almának, körtének mi az átlaga? Jó hogy nem a liter átmérőjét kérdezed meg.
7/35 A kérdező kommentje:
Akkor ugy mondom ahogy a 4 es népautó :)
2021. ápr. 11. 17:49
8/35 anonim válasza:
Az átlag autók ha lehet ilyet besorolni, akkor szerintem a Toyoták, legalábbis ha azt nézzük, hogy 100 autóból mennyi jut rájuk.
9/35 anonim válasza:
Én inkább 2003-10 közti Astráka,Golfokat,esetleg Swiftet mondanék átlagnak.
10/35 A kérdező kommentje:
Oke de 5 ev mulva mi lesz a nepauto?
2021. ápr. 11. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!