Mely típusok/évjáratok voltak a LEGMEGBÍZHATÓBBAK az elektronika megjelenése (és motortérbeli elburjánzása, vagyis egyre több alkatrész elektronikusra lecserélődése) előtti autókból? Erről van valahol a neten angol/német/magyar információ vagy lista?
Nem csak személygépjármű, autóbusz/kisteherautó/teherautó is szerepelhet az általatok linkelt listákban, Google keresőszavakban!
Magától értetődő (félre ne értse valaki), hogy a kiírásban nem elektromos ablakemelőkről, ablaktörlőkről, magnóról, klímáról, vagy üléshűtésről van szó.
Hanem azokról az elektronikus berendezésekről, melyek a gépjármű egyik helyről a másikra történő eljuttatásában kaptak szerepet, vagy ezt (ha csupán közvetetten is, de) befolyásolták.
Mikor következett be ez (az egyre nagyobb elburjánzás), illetve mikor kezdődhetett ez (mikor még csak kevés elektronika/vezeték/stb. volt a motortérben/gépjárműben, de már volt)?
70-es évek? 80-as évek? Esetleg hamarabb kezdődött?
.
.
.
Összefoglalva: olyan alkatrészek, melyeket már egy esztergályos/autószerelő (vagy aki ezzel foglalkozik!) nem tud elkészíteni/legyártani (még ha azon alkatrészeket, amiket tud elképesztően drágán is készíti, ha nagyon ritkán erre van igény)?
Én most felpontoztalak.
Nem tudom mi alapján megy ezen az oldalon a pontozás, de már én is kaptam máskor indokolatlanul negatív pontokat. Sőt, ahogy figyeltem volt már nem egy, nem két kérdés, ahol egyetlen ötven százalék feletti válasz sem volt a több tíz hozzászólásból.
Ember nem értheti mi és főképp miért megy itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!