Tényleg a nyugalom szigete egy Toyota Prius? Hosszútávon is?
Szóval az van, hogy ha a kezeim közé kerül egy kis méregzsák, Pl. Golf GTI, Alfa, Fiesta ST, akkor érzésem szerint nem vezetek biztonságosan.
Amennyiben beülök valami elektromos, vagy hibrid autóba, imádom lassan terelgetni, és magáért a technikai megoldásért is rajongok. Ugyanúgy átváltozom egy nagy hajóban, mint pl. Galaxy, vagy Grand C4 Picasso.
Szóval szeretnék venni magamnak egy autót, ami maga a nyugalom szigete, és érdekes technikai megoldások vannak benne. Prius 3-ra gondoltam.
Hát pont ez az, hogy egyáltalán nem szeretnék versenyautót. :) Nekem valami nyugodt szekér kell, nem baj, ha nagy, de menésre még egy Volkswagen SDI is kielégítene. Nagy kedvenc formám az S-max és a Galaxy.
Holnap, ha lesz időm átnézni a hahu-t, lecsekkolom a Toyota dízeleket, a kb. 10 éves Aurisok formára szintén bejönnek.
Amúgy pár hete figyelgetem a Priusos fórumokat és Facebook csoportokat. Nagyon vágytam rá, de ahogy egyre mélyebbre ásom magam, egyre jobban az jön le, hogy a Prius baromira túl van árazva, de a fanatikusai mégis istenítik. Azt a 2-3 budapesti kereskedőt is istenítik, akik lelakott Priusokat hoznak be gombokért, majd 1 millával drágábban feldobják netre. Gyakorlatilag 2,5 milláért megindult sárvédőíves, 12 éves autók vannak fent hahu-n, ami nonszensz.
Szerintem is jó autó, de ilyen idősen irreális áron vannak fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!