20 ezer forint sok egy váltó olaj cseréért + fékfolyadék cseréért, anyag nélkül ?
Hát nekem a levegő, pollen, olaj csere és szűrő volt kb. 30 környéke mindennel együtt.
Az olajat megveszed 10-13 környékén, a szűrő pár ezer. Utastéri légszűrőt bármelyik hülye kicseréli és a motortéri légszűrő sem sokkal nehezebb. Mindkettő pár ezres tétel.
#21!
Én sem azt írtam, hogy képtelen vagyok magam kicserélni! És azt sem, hogy nem tudnám az olajat, szűrőket olcsóbban megvenni. Megveszem szívesen a hozzávalókat és ki is cserélem magamnak. Jóval olcsóbban. Ez nem vitás. Csak ha magamnak cserélem, akkor ugrik a garancia az autómról, hiába veszek gyári olajat, szűrőket számlával igazoltan. Erre céloztam a szervizkönyvvel.
Ha szeretnék élni a garanciával, akkor kénytelen vagyok pl a levegőszűrőre az 5 perces és néhány csavar ki- és becsavarásával járó (szerintem) pofátlan díjakat kifizetni. Kb 5 perc munkával, ami különösebb szaktudást, sem célszerszámokat nem igényel, keresnek annyit, mint én egész nap 8 óra alatt.
Biztonsági őröket be sem jelentik. Sajnos azt úgy oldják meg, hogy egy külsős cég csinálja. Akik simliznek évekig, amit a NAV lesz*r, majd becsődöltetik a céget. De ez más téma, ne menjünk bele :D
Szó mi szó, márkaszervízbe semmit nem szabad.
"Biztonsági őröket be sem jelentik. Sajnos azt úgy oldják meg, hogy egy külsős cég csinálja. Akik simliznek évekig, amit a NAV lesz*r, majd becsődöltetik a céget."
Hát egészségükre. Biztos nagyszerű emberek amúgy. Szívesen megismerném őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!