Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 20 ezer forint sok egy váltó...

20 ezer forint sok egy váltó olaj cseréért + fékfolyadék cseréért, anyag nélkül ?

Figyelt kérdés
2014-es mazdinnyó a kocsi, kicsit sokallom. Ennyire azért nem nehéz kicserélni videók alapján. Az anyagot én vittem egyébként.

2021. ápr. 6. 17:41
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Hát nekem a levegő, pollen, olaj csere és szűrő volt kb. 30 környéke mindennel együtt.

Az olajat megveszed 10-13 környékén, a szűrő pár ezer. Utastéri légszűrőt bármelyik hülye kicseréli és a motortéri légszűrő sem sokkal nehezebb. Mindkettő pár ezres tétel.

2021. ápr. 7. 10:16
 22/28 anonim ***** válasza:

#21!

Én sem azt írtam, hogy képtelen vagyok magam kicserélni! És azt sem, hogy nem tudnám az olajat, szűrőket olcsóbban megvenni. Megveszem szívesen a hozzávalókat és ki is cserélem magamnak. Jóval olcsóbban. Ez nem vitás. Csak ha magamnak cserélem, akkor ugrik a garancia az autómról, hiába veszek gyári olajat, szűrőket számlával igazoltan. Erre céloztam a szervizkönyvvel.

Ha szeretnék élni a garanciával, akkor kénytelen vagyok pl a levegőszűrőre az 5 perces és néhány csavar ki- és becsavarásával járó (szerintem) pofátlan díjakat kifizetni. Kb 5 perc munkával, ami különösebb szaktudást, sem célszerszámokat nem igényel, keresnek annyit, mint én egész nap 8 óra alatt.

2021. ápr. 7. 13:22
 23/28 anonim ***** válasza:
aztán mégis csóró az összes szerelő. akkor biztos nem keresnek olyan jó.
2021. ápr. 7. 17:00
 24/28 A kérdező kommentje:
22 értem mit mondasz. Sajnos az új autó így van kitalálva, garancia = méregdrága éves szervizelés a szalonban.
2021. ápr. 7. 17:16
 25/28 anonim ***** válasza:
#23: Márkaszervízről van szó, ott a szerelők alkalmazottként vannak bejelentve. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy a bankok mennyit keresnek a hitel kamatokon, mégis kevés a biztonsági őrnek a fizetése.
2021. ápr. 7. 23:26
 26/28 anonim ***** válasza:
simán lehetne egy jó biztonsági őrnek milliós fizetése.
2021. ápr. 8. 08:29
 27/28 A kérdező kommentje:

Biztonsági őröket be sem jelentik. Sajnos azt úgy oldják meg, hogy egy külsős cég csinálja. Akik simliznek évekig, amit a NAV lesz*r, majd becsődöltetik a céget. De ez más téma, ne menjünk bele :D

Szó mi szó, márkaszervízbe semmit nem szabad.

2021. ápr. 8. 09:27
 28/28 anonim ***** válasza:

"Biztonsági őröket be sem jelentik. Sajnos azt úgy oldják meg, hogy egy külsős cég csinálja. Akik simliznek évekig, amit a NAV lesz*r, majd becsődöltetik a céget."

Hát egészségükre. Biztos nagyszerű emberek amúgy. Szívesen megismerném őket.

2021. ápr. 8. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!