Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány liter fékfolyadék kell...

Hány liter fékfolyadék kell egy teljes cseréhez? Fiesta mk6.5

Figyelt kérdés

Az autót nyáron vásároltam, saját kezűleg javítom/tartom karban. Most lett esedékes a fékfolyadék cseréje. Teljes cserét szeretnék, beleértve a hidraulikus kuplungot működtető mennyiséget is.

Hány liter kell bele? Eddig vettem egy 910g-os kiszerelést, 8dl kb.

Az alsó munkahengerből gravitációs úton szeretném a régit leengedni, mert hallottam, hogy a pumpálástól a felső munkahenger meg tud szorulni. Le lehet egyáltalán benne cserélni, vagy a légtelenítő csavar bent van a váltóharangban?

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. febr. 3. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

8dl-nek bőven elégnek kell lennie.

Mi tud megszorulni hol? :D Nem fog megszorulni semmi.

Kuplung munkahengeren alul van légtelenítő csavar.... azt kicsavarod és kipumpálod belőle... kész.

Viszont nem tudom csináltál-e már ilyet de onnan is kell majd az új fékolajat feltöltened, így nem lesz benne rengeteg levegő.

2021. febr. 3. 15:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Csináltam már ilyet, de akkor csak a féknyergeknél engedtünk a rendszerből.

2021. febr. 3. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!