Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik műszerfal ápolót...

Melyik műszerfal ápolót javasoljátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2005-ös swiftbe milyen műszerfal ápolót javasoltok? Azt olvastam, hogy a szilikonos nem jó a műanyagok végett. Meg azért jó lenne a belső felületet sem tönkretenni.

#műszerfal #műanyag elemek kezelése
2021. ápr. 4. 20:46
1 2
 1/12 Beviz Elek ***** válasza:
85%
Nedves rongy. Letörlöd, kész.
2021. ápr. 4. 20:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, nedves rongy, ez a kocsi nem egy Maybach bőrkárpittal, hogy annyira ápolni kellene.
2021. ápr. 4. 20:50
 3/12 A kérdező kommentje:
És azért, mert nem egy extra autó nem érdemel törődést? Nekem furcsa egy gondolatmenet ez.
2021. ápr. 4. 21:00
 4/12 anonim ***** válasza:
#3 Nem azt mondom, hogy nem érdemel törődést, de egy műanyagdarabon nem tudsz mit ápolni. És igen, egy régi Swift műszerfala egyszerű műanyag.
2021. ápr. 4. 21:02
 5/12 Beviz Elek ***** válasza:
91%
Szerinted mit kellene csinálni egy műanyaggal? Mi baja lesz ha nem fújsz rá mindenféle vegyszert?
2021. ápr. 4. 21:02
 6/12 A kérdező kommentje:
2005-ös Swift az nem öreg swift. De elnézést a kérdésem végett. Azt hittem akad normális válaszadó a rongyon, meg vízen kívül.
2021. ápr. 4. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 Elnézést, akkor máris mondok pár jó cuccot. Egyik német márkának vannak egész jó autóápoló szerei, B-vel kezdődik és MW-re végződik, igazi bőrápoló szerek meg minden. Rohadt drága, de biztos szebb lesz tőle egy "új" wisft műszerfala.
2021. ápr. 4. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
6: A fakockát galvanizálhatod, nem lesz belőle arany.....
2021. ápr. 4. 21:13
 9/12 anonim válasza:
Egyszerű Tescós műszerfalápoló. Egy Suzinak nem kell extra.
2021. ápr. 4. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
A SilkGroup termékeit érdemes lenne megnézned.
2021. ápr. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!