11 celsius fok is hideg a tdi-nek? Miért?
1 hónapja lett minden izé bizé jeladó cserélve, adagoló előtöltés is be lett állítva mert hidegbe azaz akkor -5c nem indult.
Ma délbe +11c -be indítom erre ugyan úgy nem akart indulni , de valahogy mégis sikerült, talán gázt nyomtam? Utána leállítottam majd ismét indítottam és jól indult. De az első indításnál füstölt.
Na, tehát jövő héten 0c lesz és nekem meg kell reggelente a kocsi, de nagyon kell mert 4 napig autót szállítok vele ország másik végébe ha nekem bexarik kötbérezés lesz, Húsvét miatt se szerelő se senki aki rá tudna nézni kedden meg 12 órára Szegeden kell lennem és reggel 7-es indulás van.
110 lovas 1.9 Tdi (afn) Alhambra.
Van valami taktika, tipp, hogy mit csináljak ha nem indul? Másik kocsim az pont szerelőnél van.. és lesz is 2 hétig.
Why beszélsz half angolul?
Amúgy valami van vele mert padlógázon tudtam elindítani ma, mennék vissza.. állt vagy 3 órát erre megen csinálta. Eskü ha lesz pénzem valami elektromosat veszek. Bárcsak már ott tartanánk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!