Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 11 celsius fok is hideg a...

11 celsius fok is hideg a tdi-nek? Miért?

Figyelt kérdés

1 hónapja lett minden izé bizé jeladó cserélve, adagoló előtöltés is be lett állítva mert hidegbe azaz akkor -5c nem indult.

Ma délbe +11c -be indítom erre ugyan úgy nem akart indulni , de valahogy mégis sikerült, talán gázt nyomtam? Utána leállítottam majd ismét indítottam és jól indult. De az első indításnál füstölt.

Na, tehát jövő héten 0c lesz és nekem meg kell reggelente a kocsi, de nagyon kell mert 4 napig autót szállítok vele ország másik végébe ha nekem bexarik kötbérezés lesz, Húsvét miatt se szerelő se senki aki rá tudna nézni kedden meg 12 órára Szegeden kell lennem és reggel 7-es indulás van.

110 lovas 1.9 Tdi (afn) Alhambra.

Van valami taktika, tipp, hogy mit csináljak ha nem indul? Másik kocsim az pont szerelőnél van.. és lesz is 2 hétig.

2021. ápr. 4. 00:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Elsőnek írd körül, hogy mi az neked, hogy nem indul?
2021. ápr. 4. 11:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Fogom, kulcsot beleteszem, izzítok megvárom míg elalszik kb 1 sec majd indítózok és olyan 300 rpm ig dadog, majd mintha leállna , de nem mert rányomok a gázra és beröffen majd füstöt okád.
2021. ápr. 4. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Maybe levegős
2021. ápr. 4. 14:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Why beszélsz half angolul?

Amúgy valami van vele mert padlógázon tudtam elindítani ma, mennék vissza.. állt vagy 3 órát erre megen csinálta. Eskü ha lesz pénzem valami elektromosat veszek. Bárcsak már ott tartanánk..

2021. ápr. 6. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Óh, mert egy zárlatos invertert mennyivel lesz jobb javítani szerinted?
2021. ápr. 6. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Becsüld meg a TDI-t 😅 mindent lehet hozzá kapni fingért valami pitiáner gondja van, valahol levegőt kap valszeg.
2021. ápr. 7. 05:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy tapasztalom, hogy mindent lehet hozzá kapni, ezt a műfajt gyakran gyakorlom. Szerintem régen jó lehetett mondjuk ha kibírt 22 évet azért az nem semmi, én 23 éves vagyok, belegondolok, tényleg jók lehettek, csak olyan Föld Plutó meg Proxima centauri távolságot beletettek előttem, meg azért én is mentem már vele két teljes kört a Föld körül ( 86 ezer km-t ) de az a két föld kör nem túl gazdaságosan telt.
2021. ápr. 7. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!