Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valahol le fotózol egy...

Ha valahol le fotózol egy sportautót, és a tulaj nem látja az baj?

Figyelt kérdés
Például ha egy céges épület előtt áll egy sportautó és te csak úgy oda mész és le fotózod. Mivan akkor ha az egy olyan ember tulaja akinek nem nagyon érdemes az autóját fotózni. Akkor lesz valami baj?

2021. márc. 31. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem már volt 4 Porsche is egymás után. Sokan fotózták őket. Ha észrevettem és még odaértem akkor felajánlottam hogy belülről is megnézheti, vagy volt akit vittem egy körre. Sokan meglepődtek, de mondtam hogy amíg nem volt ilyen autóm addig nekem is jól esett ha nem volt sxheggfej a tulaj ha oda mentem megnézni a kocsit. Szóval nem baj. Sőt jól esik az embernek.
2021. ápr. 1. 07:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azon szoktam mosolyogni, amikor megyek vissza a kocsihoz, és meglett férfiak a kezükkel két oldalról árnyékolva a szemüket lesnek be az ablakon, mint a gyerekek. Én is szívesen megmutatom ilyenkor a kocsit, felnyitom a motorház tetőt, beszélgetek az érdeklődőkkel.
2021. ápr. 1. 07:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár sokkal nyugodtabban fogom fotozgatni, köszönöm szépen :)
2021. ápr. 1. 10:45
 14/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem lessz baj belőle,Ő is bűszkén engedné
2021. ápr. 2. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
hacsak nem olyan anyósülésen pöffeszkedő fullfeka pohos cigányvajda a tulaj, mint amelyiknek a szukája a múltkor vezette az új merdzsó suv-ot...
2021. máj. 3. 16:15
 16/16 anonim válasza:
Fotozassal nincs gond, csak akkor zavarna, ha ra fog ulni majd az automra :D (ha lenne luxus autom)
2021. máj. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!