Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazdát ne? Minden mazda rohad?

Mazdát ne? Minden mazda rohad?

Figyelt kérdés
Autóvásárlásban gondolkodom. Mivel az ég világon semmit nem értek az autókhoz és nem célom a száguldozás, de lehessen vele haladni így csak teljesítményt és kinézetet néztem eddig. 23 éves lány vagyok szóval sedan-ban gondolkodtam vagy cabrioban (nem, nem a tető miatt, szimplán pici és elfér mindenhol). A mazda 3-as 2010-2011 modelleket nézegetem, mert szép is és megy is (sportosabb az eleje). Már van egy motorom és milliomos sem vagyok így 1.5M körül nézelődöm. Járhatok szarul egy ilyen mazdával? Ha nem rohad és alvázvédőzöm akkor már mindegy, mert azt rögtön vásárlás után kell?

2021. márc. 20. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2021. márc. 20. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet utólag alvázvédőzni, ha előtte lepucolod a rozsdát és a maradékot átfested rozsdaátalakítóval.

10 éves mazda még nem feltételnül rohad, meg kell nézni mit veszel.

2021. márc. 20. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Kétszer is volt két Mazdám is. Mint minden ismert japó autó, ez elnyűhetelen. Nem rohad(eleve12 év átrozsdásvédelmi garancia van minegyikre)..a mostani japó kocsim üregét meg sem nézik, mert még nem találtak rejtett rozsdát sem. Egyre ügyelj, ha a neked tetsző jágányt akarod megvenni...ne legyen rajta baleseti sérülés, illetve az ebből eredő gánya munka...

Ha tiszta(belül is) akkor az fél siker(mindenesetre légy résen) nem kell öreg szaki a vásárláskor, ha beleszerettél fizess, és vidd.

2021. márc. 20. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

A Mazda eladási statisztikái bizonyítják, hogy nem hülyék az emberek.

Ha rozsdásodna akkor eladhatatlan lenne.

Akik azt állítják, hogy rozsdásodik, azoknak még autójuk sem volt, nemhogy Mazdájuk.

2021. márc. 20. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Sok japán autónak volt rozdásodási problémája. Nagyjából 15 évvel ezelőttre viszont mindegyiknél megoldották. Plusz egy rozsdásodós modellnél is az számít igazán, hogy odafigyelnek rá. A családban a faterom még mindig egy mostanra 24 éves F Astrát hajt, azok hirhedten rohadósok voltak, ez mégsem rohad.
2021. márc. 20. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:

#5:Tiszteletem édesapádnak. Én is így bánok az épp aktuális kocsimmal..

...csak egy bökkenő van..ha el akarja adni, úgy járhat, mint én..senki nem hiszi, hogy rohadásmentes...kevés ember ilyen alapos. Valószínű mindenét így óvja.

2021. márc. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!