Mazdát ne? Minden mazda rohad?
Lehet utólag alvázvédőzni, ha előtte lepucolod a rozsdát és a maradékot átfested rozsdaátalakítóval.
10 éves mazda még nem feltételnül rohad, meg kell nézni mit veszel.
Kétszer is volt két Mazdám is. Mint minden ismert japó autó, ez elnyűhetelen. Nem rohad(eleve12 év átrozsdásvédelmi garancia van minegyikre)..a mostani japó kocsim üregét meg sem nézik, mert még nem találtak rejtett rozsdát sem. Egyre ügyelj, ha a neked tetsző jágányt akarod megvenni...ne legyen rajta baleseti sérülés, illetve az ebből eredő gánya munka...
Ha tiszta(belül is) akkor az fél siker(mindenesetre légy résen) nem kell öreg szaki a vásárláskor, ha beleszerettél fizess, és vidd.
A Mazda eladási statisztikái bizonyítják, hogy nem hülyék az emberek.
Ha rozsdásodna akkor eladhatatlan lenne.
Akik azt állítják, hogy rozsdásodik, azoknak még autójuk sem volt, nemhogy Mazdájuk.
#5:Tiszteletem édesapádnak. Én is így bánok az épp aktuális kocsimmal..
...csak egy bökkenő van..ha el akarja adni, úgy járhat, mint én..senki nem hiszi, hogy rohadásmentes...kevés ember ilyen alapos. Valószínű mindenét így óvja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!