Mazdát jó vezetni? Olyan autót keresek ami jó menettulajdonságokkal rendelkezik, BMW-t vezettem és az bejött, de kipróbálnék mást is.
Figyelt kérdés
Olvastam hogy a Ford Focus, és a Honda is jó elképzelés erősebb motorokkal, ez igaz?2019. máj. 20. 14:54
1/8 anonim válasza:
Te most vásárolni szeretnél, vagy autókat kipróbálni?
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem kipróbálgatni mindet, ezért kérdezem.
2019. máj. 20. 15:49
3/8 anonim válasza:
Jó. Az egyik ismerősnek régóta van egy Mazda MPS és nem akar megválni tőle. Én is próbáltam már Mazdákat és azt kell mondjam, nem rossz. A 2010 után gyártottakat keressed, a régiek rozsdásodnak. Mert egyébként is jobb egy fiatalabb Mazda, mint a külföldről hozott már a németnek sem kellő öreg Audi A3-A4-A6 és öreg BMW mert ezekkel már nem büszkeség, hanem szégyen járni.
4/8 D. Brasco válasza:
Tehát mi most a saját tök szubjektív tapasztalatunk alapján ajánljunk neked olyan autót amit NEKED jó lesz vezetni..........szerintem ez alapjan probald az ezotéria rovatot,hatha ott valami táltosnak mutat pontos típust a varázsgömb ami szamodra megfelelő lesz........
5/8 A kérdező kommentje:
Alacsony üléspozíció, sportos vezethetőség, feszes futómű, ilyenekre gondolok, azért így már csak ajánlható egy-két típus...
2019. máj. 20. 17:03
6/8 anonim válasza:
És milyen árkategóriában? Mert az MX-5 ND-től a 911 GT3 RS ig bármint lehetne írni.
7/8 A kérdező kommentje:
3-3,5M-ig
2019. máj. 20. 19:07
8/8 anonim válasza:
Az új Mazdák is rozsdásodnak, Totalcaron egy éve volt a cikk. 9 hónapos Mazda alja, teljesen rozsdás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!